Ανανέωση των ψηφοδελτίων το αίτημα της νέας γενιάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη

2 Φεβρουαρίου 2022, 8:13 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η συζήτηση για πρόωρες εκλογές και όπως φαίνεται ορισμένοι έχουν ήδη ξεκινήσει “πόλεμο” για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στα ψηφοδέλτια. Και μπορεί στην κυβέρνηση να διατείνονται, ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, ωστόσο, αρκετά είναι τα στελέχη εκείνα που σπεύδουν να κάνουν κινήσεις με στόχο τον αποκλεισμό πιθανών νέων προσώπων, δεδομένου ότι ήδη έχουν αρχίσει να γράφουν και να σβήνουν ονόματα υποψηφίων στα κομματικά επιτελεία.

Το ερώτημα που τίθεται είναι, αν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει άνοιγμα προς το κέντρο ή αν θα επιλέξει στελέχη από το μητρώο του κόμματος, προκειμένου να προσεγγίσει όσους σήμερα εμφανίζονται δυσαρεστημένοι, έτσι ώστε να κρατήσει ενωμένη και συσπειρωμένη τη γαλάζια δεξαμενή.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει στείλει, άλλωστε, το εξής μήνυμα: “αλλάζουμε την ΝΔ για να αλλάξουμε την Ελλάδα”. Αυτή ακριβώς η επισήμανση από την πλευρά του, ερμηνεύεται από πολλούς ως πρόθεση ανανέωσης και επιλογής νέων υποψηφίων στα ψηφοδέλτια, που δεν έχουν φθαρεί και δεν έχουν κουράσει τους πολίτες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκθέτει την Νέα Δημοκρατία με την συμπεριφορά του τοπικός Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ

Ο ίδιος είχε πει, επίσης, μεταξύ άλλων με νόημα, ότι: “το νέο σύμβολο της παράταξης σηματοδοτεί τον ρόλο που θα διαδραματίσει το κόμμα, ένα κόμμα ανοικτό στις νέες ιδέες που θα ξαναφέρει τους νέους στην πολιτική και θα εμπνεύσει τους πολίτες με μια συμφωνία αλήθειας”.

Συμφωνούμε, λοιπόν, στο ότι οι νέοι άνθρωποι θα έρθουν ξανά κοντά στην πολιτική, όταν δουν νέα πρόσωπα που έχουν όρεξη, πάθος και όραμα να αλλάξουν πραγματικά τη σημερινή κατάσταση και να προσφέρουν στον τόπο τους, όταν οι επαγγελματίες πολιτικοί θα αποσυρθούν και θα απαγκιστρωθούν από τις καρέκλες στις οποίες έχουν γαντζωθεί για το προσωπικό τους όφελος. Οι νέοι θα ασχοληθούν με την πολιτική, όταν θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μεταξύ νέων προσώπων που θα τους δοθεί η ευκαιρία να ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες μέσω της συμμετοχής τους στα ψηφοδέλτια.

Για να αλλάξεις την Ελλάδα θα πρέπει να αλλάξεις και όσους πλέον έχουν κουράσει, που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο και που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους μέλλον και όχι το μέλλον της νέας γενιάς. Θα πρέπει να επιλεγούν υποψήφιοι με σημαντική επαγγελματική και κοινωνική διαδρομή, υποψήφιοι που για πρώτη φορά θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτικών.-

Διαβάστε Επίσης:

Εύβοια: “Τον χτυπούσε με σφυρί στο κεφάλι” – Στα χέρια της ασφάλειας Χαλκίδας ο ένας εκ των δραστών της επίθεσης στον πατέρα έξω από σχολή Kick Boxing

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην Βόρεια Εύβοια – 25χρονη κατάγγειλε τον σύζυγό της

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή στα Πολιτικά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Εύβοια: Ομαδική βίαιη επίθεση σε πατέρα έξω από σχολή Kick Boxing – Περίμενε το παιδί του

Εύβοια: Άγρια καταδίωξη 39χρονου στο Βαθύ – Συγκρούστηκε με μαντρότοιχο και τον συνέλαβαν

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Βόρεια Εύβοια: Χειροπέδες σε 44χρονο για ναρκωτικά – Προσπάθησε να τα καταπιεί

Αποκάλυψη – Εύβοια: Διαδικτυακές επιθέσεις σεξιστικού χαρακτήρα από αιρετούς της Κύμης σε κυρίες του τοπικού συμβουλίου

Εύβοια: Παιδαριώδεις χειρισμοί από το αστυνομικό τμήμα Καρύστου

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.