ΣΑΡΙΓΙΑΝΝΗΣ
, Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων ώρα μηδέν., Eviathema.gr | Εύβοια Τοπ Νέα Ειδήσεις
in ,

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων ώρα μηδέν.

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων ώρα μηδέν.Μετά τις περσινές φωτιές στα στόματα όλων ήταν η φράση θα πνιγούμε όλοι μικροί μεγάλοι επαναλάμβαναν την φράση αυτή.Και έτσι έγινε.

Τα ερωτήματα πολλά και μεγάλα. Η κατάσταση για πολλούς ανθρώπους είναι απελπιστική, έχασαν τα σπίτια τους ,οι επιχήρησεις τους  καταστράφηκαν ο κόπος μιας ολόκληρης ζωής πήγε χαμένος.

Τελικά δεν βοηθήσαν ούτε οι γιαλιστερές καινούργιες πινακίδες που τοποθετήθηκαν στους δρόμους για να κατατοπίζουν τους επισκέπτες,ούτε ο τουριστικός οδηγός, που για να γίνει οι εθελοντές έδωσαν την ψυχή και το σώμα τους για να ολοκληρωθεί και σε όσες γλώσσες και αν μεταφραστεί,για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε.

Φονικές Πλημμύρες στην Εύβοια: Κρανίου τόπος τα Πολιτικά – Εικόνες από το Drone του eviathema.gr [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Δεν είμαστε αρμόδιοι και ούτε είναι πρέπον αυτή τη στιγμή να ρίξουμε ευθύνες σε κανένα όμως μια πρώτη σκέψη που κάνουμε είναι γιατί μια ιδιωτική εταιρία του Δήμου ,όπως η ΔΗΚΑΔΙΜΕ να στοιχίζει στους δημότες πάνω από 300000 ευρώ και χωρίς ούτε ένα έργο υποδομής στον τόπο;

Με τριακόσιες χιλιάδες θα φτιάχναμε τα καλύτερα αντιπλημυρικά γιατί ξεκινάμε πρώτα από τις βάσεις ενός Δήμου και μετά προσθέτουμε έργα βιτρίνας.Σίγουρα είναι θέμα της περιφέρειας τα αντιπλυμηρικά έργα, όμως έμεις δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια,κανουμε προτάσεις,δίνουμε λύσεις .

Σε συνέντευξη της σε τοπικό blog,η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ δήλωσε ότι θίχτηκε επειδή κάναμε καποιες παρατηρήσεις, που αυτό είναι άλλωστε και η δουλειά μας,ενώ στο τέλος είπε ότι  χτυπάμε τα γέρα καρύδια,δείτε γύρω σας λοιπόν παντού σαπίλα ,δυστυχία και απελπισία ,βλέπετε όσο και καλές προθέσεις να έχει ο Δήμαρχος μιας πόλης δεν μπορεί  από μόνος του, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.Αρα λοιπόν καταλήγουμε πρώτα θέτουμε γερές βάσεις για ασφάλεις πόλεις και χωριά και μετά τα πανηγύρια, οι γιορτές και οι εκδρομές. .

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group  και δημιουργός των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων ενημέρωσης eviathema.gr, eviagossip.gr, eviasports247.gr και efimerida.online. Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Είναι ιδιοκτήτης αρκετών ιντερνετικών ραδιοφώνων όπως το entexnoradio.gr, thehouseradio.gr.

Είναι ιδιοκτήτης των mentibune.gr και thewoman.online δύο site ενημέρωσης για τον Άνδρα και την Γυναίκα.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Το 2019 o Σωτήρης Μπαρσάκης ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ψαθά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

, Make a donation for the victims of the deadly flood in Evia / Κάντε μια δωρεά για του πληγέντες της φονικής πλημμύρας στην Εύβοια, Eviathema.gr | Εύβοια Τοπ Νέα Ειδήσεις

Make a donation for the victims of the deadly flood in Evia / Κάντε μια δωρεά για του πληγέντες της φονικής πλημμύρας στην Εύβοια

, Παρανάλωμα του πυρός αυτοκίνητο στα Ψαχνά Ευβοίας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ], Eviathema.gr | Εύβοια Τοπ Νέα Ειδήσεις

Παρανάλωμα του πυρός αυτοκίνητο στα Ψαχνά Ευβοίας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]