,

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων ώρα μηδέν.

14 Αυγούστου 2020, 12:12 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων ώρα μηδέν.Μετά τις περσινές φωτιές στα στόματα όλων ήταν η φράση θα πνιγούμε όλοι μικροί μεγάλοι επαναλάμβαναν την φράση αυτή.Και έτσι έγινε.

Τα ερωτήματα πολλά και μεγάλα. Η κατάσταση για πολλούς ανθρώπους είναι απελπιστική, έχασαν τα σπίτια τους ,οι επιχήρησεις τους  καταστράφηκαν ο κόπος μιας ολόκληρης ζωής πήγε χαμένος.

Τελικά δεν βοηθήσαν ούτε οι γιαλιστερές καινούργιες πινακίδες που τοποθετήθηκαν στους δρόμους για να κατατοπίζουν τους επισκέπτες,ούτε ο τουριστικός οδηγός, που για να γίνει οι εθελοντές έδωσαν την ψυχή και το σώμα τους για να ολοκληρωθεί και σε όσες γλώσσες και αν μεταφραστεί,για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε.

Φονικές Πλημμύρες στην Εύβοια: Κρανίου τόπος τα Πολιτικά – Εικόνες από το Drone του eviathema.gr [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Δεν είμαστε αρμόδιοι και ούτε είναι πρέπον αυτή τη στιγμή να ρίξουμε ευθύνες σε κανένα όμως μια πρώτη σκέψη που κάνουμε είναι γιατί μια ιδιωτική εταιρία του Δήμου ,όπως η ΔΗΚΑΔΙΜΕ να στοιχίζει στους δημότες πάνω από 300000 ευρώ και χωρίς ούτε ένα έργο υποδομής στον τόπο;

Με τριακόσιες χιλιάδες θα φτιάχναμε τα καλύτερα αντιπλημυρικά γιατί ξεκινάμε πρώτα από τις βάσεις ενός Δήμου και μετά προσθέτουμε έργα βιτρίνας.Σίγουρα είναι θέμα της περιφέρειας τα αντιπλυμηρικά έργα, όμως έμεις δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια,κανουμε προτάσεις,δίνουμε λύσεις .

Σε συνέντευξη της σε τοπικό blog,η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ δήλωσε ότι θίχτηκε επειδή κάναμε καποιες παρατηρήσεις, που αυτό είναι άλλωστε και η δουλειά μας,ενώ στο τέλος είπε ότι  χτυπάμε τα γέρα καρύδια,δείτε γύρω σας λοιπόν παντού σαπίλα ,δυστυχία και απελπισία ,βλέπετε όσο και καλές προθέσεις να έχει ο Δήμαρχος μιας πόλης δεν μπορεί  από μόνος του, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.Αρα λοιπόν καταλήγουμε πρώτα θέτουμε γερές βάσεις για ασφάλεις πόλεις και χωριά και μετά τα πανηγύρια, οι γιορτές και οι εκδρομές. .

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.