in

Eviathema.gr:Τρία χρόνια στην κορυφή…

Eviathema.gr:Τρία χρόνια στην κορυφή

Τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας έκλεισε φέτος το eviathema.gr

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να πρωταγωνιστήσουμε όχι μόνο στην τοπική αλλά και στην κεντρική επικαιρότητα…

Τα θέματα μας σε εβδομαδιαία βάση φιλοξενούνταν από μεγάλα αθηναϊκά site και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η αμεσότητα της είδησης , η πρωτιά στην ανάδειξή της, η συνέπεια σε αυτό που κάνουμε , ο πλουραλισμός σε αστυνομικό, πολιτικό και κοινωνικό ρεπορτάζ μας καθιέρωσαν γρήγορα στη συνείδηση των αναγνωστών και μας ανέβασαν στην κορυφή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, που με την αγάπη σας και την αποδοχή που μας δείχνετε από την πρώτη μέρα και για τρία συνεχόμενα χρόνια, μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε και μας δημιουργείτε ευθύνη ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερη.

Το eviathema.gr, αντλεί την δύναμή του μόνο από τους αναγνώστες του κρίνεται και «απολογείται» μόνο σε αυτούς.

Δεν εξαρτόμαστε ούτε από επιχειρηματικά συμφέροντα ούτε από πολιτικές δυνάμεις.

Με προσήλωση στο στόχο μας που είναι αποκλειστικά η ενημέρωση των αναγνωστών μας και ο έλεγχος της κάθε μορφής εξουσίας θα παραμείνουμε στην κορυφή στην οποία εσείς μας ανεβάσατε.
Σας ευχαριστούμε θερμά και σας υποσχόμαστε πως στον τομέα της ενημέρωσης θα παραμείνουμε πρωταγωνιστές.

Με αμεροληψία, προσέγγιση της αντικειμενικότητας, ανάδειξη των προβλημάτων της κοινωνίας και κριτική ματιά στα πολιτικά γεγονότα..

Θα συνεχίσουμε να προβάλουμε οτιδήποτε θετικό και να θίγουμε τα κακώς κείμενα.
Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που ακούραστα και με ευσυνειδησία καλύπτουν όλα τα γεγονότα προσπαθώντας να είναι δίκαιοι αντικειμενικοί και μακριά από εξυπηρετήσεις προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων.

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καλύψαμε μια τεράστια απόσταση και καθιερωθήκαμε ειδησεογραφικά.

Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη, τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια προσήλωση στο στόχο μας όπως πριν από τρία χρόνια που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια.

Τα Πολλά λόγια είναι φτώχια.

Θα συνεχίσουμε να μιλάμε με τη δουλειά μας και την αποτελεσματικότητα της.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Ο Ιδιοκτήτης του eviathema.gr

Σωτήρης Μπαρσάκης
Δημοσιογράφος – Μέλος της ΕΔΙΠΤ

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group . Από το 2021 είναι μέλος στην Ένωση Ιδιοκτητών Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου ( ΕΔΙΠΤ ) Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Έρχεται το 1ο Sterea Run με πέντε αγώνες και πέντε κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές

Μεγάλη επιτυχία για το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών