Αρχική Απόψεις Ευκαιρίες αναβάθμισης στα Ψαχνά

Ευκαιρίες αναβάθμισης στα Ψαχνά

0

Τι ευχάριστη έκπληξη να ακούς ότι στα Ψαχνά θα υπάρχει και θα λειτουργεί σχολή κινηματογράφου στα πλαίσια πλέον του ΕΚΠΑ και όχι του ΤΕΙ Ψαχνών.

Αυτή και κάποιες άλλες σχολές και λειτουργούν από την νέα χρονιά στα Ψαχνά. Αυτό για μας είναι μια ευκαιρία ανάπτυξης και ανασυγκρότησης σε πολλούς τομείς. Καταρχάς οι ίδιοι οι κάτοικοι θα μπορούν να σπουδάσουν στην περιοχή τους και να κατέχουν πτυχίο πανεπιστημίου. Έπειτα η ανάπτυξη των κλάδων που θα υπάρχουν στο τμήμα ανήκουν στα λεγόμενα επαγγέλματα του μέλλοντος με ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης.

Είναι επιτακτική ανάγκη από την πλευρά του δήμου αυτά τα τμήματα να βοηθηθούν με απλά πράγματα όπως για παράδειγμα κάνοντας έναν σύλλογο κινηματογράφου καθώς επίσης και παρουσιάσεις κινηματογραφικών έργων των φοιτητών.

Κάτι που ήδη είναι να γίνει είναι η παραχώρηση του προαύλιου χώρου του Κριεζώτιου στο ΕΚΠΑ, για την εκμετάλλευση του αγροτικού τμήματος του πανεπιστημίου.

Ας αγκαλιάσουμε όλοι τις νέες αλλαγές που έρχονται και ας τις εκμεταλλευτούμε ως εκεί που δεν πάει για να κερδίσουμε και μείς από αυτές.

KANTE LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ EVIATHEMA.GR ΣΤΟ FACEBOOK -->

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here