Νέο ανανεωμένο design για το Eviathema.gr – Νοιαζόμαστε για την ποιότητα που σας παρέχουμε…

Φρέσκια σχεδίαση για το νο1 ειδησεογραφικό site της Εύβοιας…

eviathema11

Στο eviathema.gr μας αρέσει να εξελισσόμαστε σε όλα τα επίπεδα. Έτσι δημιουργήσαμε μια νέα σχεδίαση της εμφάνισης της ιστοσελίδας μας με πιο εύκολο και λειτουργικό τρόπο πλοήγησης για υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Στα πλαίσια της αύξησης της  επισκεψιμότητας αναβαθμίσαμε τους server που φιλοξενείτε η ιστοσελίδα ενώ όπως πάντα καινοτομήσαμε σε αρκετά πράγματα…

Ένα εκ των οποίων είναι τα κουμπιά αντιδράσεων σε κάθε άρθρο κάτι που υπάρχει στο facebook. Αυτό το κάναμε στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε περισσότερη διαδραστικότητα κατά την επίσκεψη του αναγνώστη ενώ προσθέσαμε ακριβώς από πάνω σύστημα πόντων για το κάθε άρθρο.

reactions

Η αρχική σελίδα του eviathema.gr επίσης είναι ένα σημείο όπου έγιναν αλλαγές ώστε να μπορεί ο αναγνώστης να βρίσκει τις ειδήσεις που θέλει, οπότε και κατηγοριοποιήσαμε διαφορετικά τα είδη των ειδήσεων.

eviathema11

Το πάνω μέρος χωρίζεται σε 3 διαφορετικά θεματικά ειδήσεων. Στο πρώτο ο αναγνώστης μπορεί να βρει ειδήσεις που τις κατηγοριοποιήσαμε ως breaking και αποτελούν κατά κύριο λόγο ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο και χρίζουν ιδιαίτερης σημασίας.

Το δεύτερο θεματικό είναι οι τελευταίες ειδήσεις που υπάρχουν στην ιστοσελίδα εκείνη την στιγμή.

Και το τρίτο θεματικό είναι οι κύριες ειδήσεις της ημέρας.

Ακολουθούν έπειτα οι ειδήσεις ανα περιοχή της Εύβοιας ενώ στο τέλος παρατίθενται και ειδήσεις από όλους τους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Θα θέλαμε να μας γράψετε στο σχόλια αυτού του άρθρου αν σας άρεσαν οι αλλαγές που κάναμε….:)