Πολιτικός για γέλια και για κλάματα…

14 Ιανουαρίου 2022, 5:37 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Πανικός διακατέχει γνωστό πολιτικό πρόσωπο της Εύβοιας και όπως λένε στα πολιτικά πηγαδάκια ο λόγος είναι καθαρά προσωπικός.

Έχει γαντζωθεί στην καρέκλα της εξουσίας και δεν λέει να την αφήσει. Ανησυχώντας για το πολιτικό του μέλλον εξαιτίας πολλών λάθος επιλογών, που συνεχίζει να κάνει, αρχίζει και κοιτάει προς τα πίσω αναζητώντας στήριξη και σωτηρία…από ανθρώπους με τους οποίους, όσο και αν θέλει να πείσει για το αντίθετο, οι σχέσεις τους είχαν λήξει με όχι και τόσο καλό τρόπο.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις δεν μπορούν παρά να γελάνε, όταν βλέπουν την απεγνωσμένη προσπάθεια του να σωθεί πολιτικά και τις κινήσεις που κάνει. Αντί, λοιπόν, να ασχοληθεί με τα προβλήματα της Εύβοιας καταφεύγει σε μηχανορραφίες εναντίον εκείνων που θεωρεί, ότι αποτελούν εμπόδιο στην καριέρα του. Έτσι, ακούγοντας τις γνώμες και τις δήθεν συμβουλές των “φίλων” του στρέφεται σε παλιούς συνεργάτες, που ναι μεν η συνεργασία τους στο παρελθόν είχε λήξει άδοξα, ωστόσο, σήμερα, τους εμφανίζει ως φίλους καρδιακούς (εδώ γελάμε).

Όλοι ζούμε στην ίδια πόλη γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Να θυμίσουμε, ότι το 2015 ο εν λόγω παλιός – αδελφικός φίλος και συνεργάτης έφθασε σε σημείο να θέσει υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων παρακινούμενος από το μένος του εναντίον του περί ου ο λόγος πολιτικού προσώπου, όταν τότε αναγκάστηκε σε παραίτηση.

Τώρα, μετά από χρόνια, που ούτε καλημέρα δεν έλεγαν, φωτογραφίζονται ως αγαπημένοι παλιοί συνεργάτες και φίλοι (!) και αυτό γιατί, όπως προσπαθούν να πείσουν ψηφοφόρους, όποιος αγαπάει … ξεχνάει … (γελάμε ξανά)

Έν τέλει, μάλλον, προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους εαυτούς τους, γιατί οι πολίτες έχουν βαρεθεί πια τα “μαγειρέματα” που γίνονται σε κλειστά γραφεία και αφορούν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες.

Αυτό που οι ψηφοφόροι θέλουν, είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που καθημερινά τους απασχολούν και να μην τους υποτιμάνε, θεωρώντας ορισμένοι πολιτικοί ότι μπορούν να καθοδηγούν την ψήφο τους.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.