ΣΑΡΙΓΙΑΝΝΗΣ
"Άκυρο" της αντιπολίτευσης στην παρουσίαση, “Άκυρο” της αντιπολίτευσης στην παρουσίαση του Οδηγού του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, Eviathema.gr | Εύβοια Τοπ Νέα Ειδήσεις
in

“Άκυρο” της αντιπολίτευσης στην παρουσίαση του Οδηγού του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

Φανερή ήταν η απουσία της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, στην παρουσίαση του οδηγού το απόγευμα του Σαββάτου.

Μόνον ο Ανδρέας Κουλοχέρης, της ελάσσονος αντιπολίτευσης τίμησε την εκδήλωση του Δήμου, για την παρουσίαση του Τουριστικού, ενημερωτικού και Ιστορικού Οδηγού του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Η κ. Τζοβάννα Γκόγκου, αν και μέλος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ αγνόησε επιδεικτικά την εθελοντική προσπάθεια, καθώς και όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης της κάτι που δημιουργεί αρκετά ερωτήματα.

Κατώτερη των περιστάσεων η Πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ στην Παρουσίαση του Οδηγού

Written by ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ E.T. Newsroom

Το eviathema.gr είναι ένα πορταλ ενημέρωσης για την Εύβοια, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

, Σχηματάρι: Απόπειρα ληστείας σε ΑΤΜ Πολυκαταστήματος – Ανατίναξαν το μηχάνημα, Eviathema.gr | Εύβοια Τοπ Νέα Ειδήσεις

Σχηματάρι: Απόπειρα ληστείας σε ΑΤΜ Πολυκαταστήματος – Ανατίναξαν το μηχάνημα

, Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος στην Παρουσίαση του οδηγού του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων: “Είναι σημαντικό για εμάς ότι αναφέρεται στα θρησκευτικά μνημεία”, Eviathema.gr | Εύβοια Τοπ Νέα Ειδήσεις

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος στην Παρουσίαση του οδηγού του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων: “Είναι σημαντικό για εμάς ότι αναφέρεται στα θρησκευτικά μνημεία”