Αρχική Απόψεις Τα Ψαχνά στην Καρδιά του πολιτισμού

Τα Ψαχνά στην Καρδιά του πολιτισμού

0

Τελείωσαν οι εκδηλώσεις, τουλάχιστον τα Μεσσάπια, γιατί στα γύρω χωριά όλο και κάποιο πανηγύρι θα γίνει. Του χρόνου πάλι θα έχουμε τα ίδια, συλλόγους, χορευτικά, καράτε κλπ

Είναι καιρός για αλλαγές, τα Μεσσάπια όπως τα ξέρουμε πρέπει να αλλάξουν. Πρέπει να προστεθούν άλλου είδους εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα οι συγκεκριμένες μέρες να μειωθούν και να διασκορπιστουν σε όλο το χρόνο.

Θα μπορούσε κάλλιστα ο δήμος να οργανώσει το χειμώνα προβολή ταινιών, να έχει διάφορα workshops για τους νέους για νέες τεχνολογίες, να κάνει βιβλιοπαρουσιάσεις και να φιλοξενήσει καλεσμένους ειδικού ενδιαφέροντος.

Πρέπει να δούμε με άλλη οπτική τον όρο πολιτισμός και διασκέδαση ταυτόχρονο. Πρέπει να ξεφύγουμε από τον σκοταδισμό που μας περιβάλλει, να βγάλουμε τις παρωπίδες και να δούμε το φρέσκο και το νέο.

Καταλήγουμε κάθε χρόνο να λέμε αμαν πότε θα τελειώσουν αυτές οι εκδηλώσεις. Ο κόσμος θέλει άλλα πράγματα. νέα. φρέσκα.

Υπάρχει χώρος ανοιχτού γηπέδου στα Ψαχνά που θα μπορούσε να σχεδιαστεί μια απίστευτη πίστα για skate για τα νέα παιδιά και να διακοσμηθεί με graffiti από τα ίδια. Το καλό επίσης είναι η ανακοίνωση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου. Μερικές ιδέες από τις πολλές που θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα και να αλλάξουν πραγματικά την εικόνα του τόπου.

KANTE LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ EVIATHEMA.GR ΣΤΟ FACEBOOK -->

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here