Θανάσης Τάρτης: “Έλεος! Φτάνει πια!”

Θανάσης Τάρτης

Το εξοργιστικά στημένο σκηνικό που παρέπεμπε σε «αγιογραφία» του Κυριάκου Μητσοτάκη στους «Πρωταγωνιστές», που υποτίθεται ότι ασχολήθηκαν με τις ευθύνες των πολιτικών για τα Τέμπη, δεν έπεισαν τους πολίτες που νιώθουν τον ανείπωτο πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους τόσο άδικα και με πολλούς από αυτούς να σχολιάζουν με οργή στα social media το επικοινωνιακό σόου που στήθηκε πάνω στους τάφους των νεκρών.

Του δικηγόρου Αθανάσιου Τάρτη

Αναρωτιέμαι, ποιος μπορεί να μιλά έτσι όταν έχει 57 νεκρούς λόγω της εγκληματικής αμέλειας του! Που με ασέβεια, να φαίνεται να «αγωνιά» μέσα στη νύχτα στο Μέγαρο Μαξίμου, περιστοιχισμένος από ένα ντεκόρ με έργα τέχνης και design επίπλωση, με Ναπολεόντειο ύφος και αλαζονεία, με τον Θεοδωράκη να τον καταγράφει με την κάμερα στο στημένο σκηνικό!

Ωμός κυνισμός και προπαγάνδα. Δεν σέβεται κανέναν και τίποτα, μόνο την ελίτ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που εξυπηρετεί.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να τον στείλει στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας για να αναπνεύσει η κοινωνία.

Και ποια ήταν τα μηνύματα που πήραμε από τη συνέντευξη; Η απόπειρα να μετακυλήσει τις ευθύνες στους πάντες πλην της κυβέρνησής του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, τα μισόλογα περί εκλογών τον Μάιο – προγραμματίζοντας μάλιστα ότι θα συγκρουστεί με το βαθύ κράτος (που δεν έκανε έως τώρα), το ότι δεν είπε κουβέντα για υποκλοπές καθώς και οι ατάκες περί κομματικών διορισμών, όπως η φράση του: «μιλάτε σε έναν άνθρωπο που δεν του αρέσουν οι κομματικοί διορισμοί» – που πιθανότατα στο διπλανό δωμάτιο έχουν πέσει οι μετακλητοί και το «επιτελικό κράτος» στα πατώματα και γελούν εις βάρος μας – Το μόνο που κατάφερε είναι να μας εξοργίζει όλους.

Νομίζοντας ότι έχουμε ξεχάσει ότι ο ίδιος ήταν βουλευτής 19 χρόνια, πρωθυπουργός 4 χρόνια, ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν βουλευτής επί 58 ολάκερα χρόνια και πρωθυπουργός 3 χρόνια, καθώς και η αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη βουλευτής άλλα 34 χρόνια, δηλαδή 77 χρόνια συνεχούς παρουσίας! Να τον ακούμε να μιλάει για παθογένειες που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα έτη!

Έλεος! Φτάνει πια!

*Ο Δικηγόρος Θανάσης Τάρτης είναι υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Πανικός στο γυμνάσιο Ερέτριας μετά από έκρηξη την ώρα της γιορτής του σχολείου [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Σταθμευμένο όχημα λαμπάδιασε στην Νέα Αρτάκη [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 71χρονο

“Μαρία Τσάλα”: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Ρωσίδα κατάσκοπο – Κατατέθηκε πλαστό ενοικιαστήριο συμβόλαιο στο Αλιβέρι [ΒΙΝΤΕΟ]