Είδηση για: #, #

Θανάσης Τάρτης: “Ήρθε ξανά η ώρα του ΠΑΣΟΚ”

20 Φεβρουαρίου 2023, 11:04 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Θανάσης Τάρτης

Η Εύβοια με βαριά κληρονομιά στην δημοκρατική παράδοση, πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της νέας αναγεννητικής πορείας για την Ελλάδα και τους Έλληνες, στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Του Δικηγόρου Θανάση Τάρτη

Η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με τη σημαντική ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και την αμφισβήτηση του διπολισμού που θέλουν παράκεντρα του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου για την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι η αρχή για την αποκατάσταση μιας νέας, κοινωνικής ισορροπίας στο πολιτικό σύστημα, η οποία θα είναι δημιουργική και λυτρωτική για τη χώρα.

Νομίζουν τα παράκεντρα ότι δεν καταλαβαίνει ο δημοκρατικός λαός τον «Kώδικα ”Άλωση” του ΠΑΣΟΚ» που έχει σημάνει στο πολιτικό σύστημα καθώς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι μπορούν μέσα από τον δικό μας χώρο να προσηλυτίσουν ψηφοφόρους για να τονώσουν τα ποσοστά τους.

Η Δημοκρατική παράταξη όμως, επιστρέφει δυναμικά μετά από 10 χρόνια, ήρθε ξανά η ώρα του ΠΑΣΟΚ!. Με τους πολίτες να γράφουν το σενάριο της επόμενης μέρας, αν του δώσουν ισχυρή δύναμη απομειώνοντας τις δυνάμεις του σημερινού τεχνητού διπολισμού, το ΠΑΣΟΚ θα επιτελέσει στο ακέραιο το καθήκον του και θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο να σχηματίσει ένα ισχυρό κυβερνητικό σχήμα, προτάσσοντας τις αρχές, τις αξίες και τις βασικές προγραμματικές του δεσμεύσεις. Όπως ορίζεται από το Σύνταγμα και τις διαδικασίες του κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος.

Είμαστε έτοιμοι να γίνουμε ο ισχυρός καταλύτης και εγγυητής για την πολιτική σταθερότητα και την διακυβέρνηση κατ’ εντολή και στο όνομα του ελληνικού λαού.

Και όσο για τους πάσης φύσεως καιροσκόπους που περιφέρονται δεξιά και αριστερά και είναι της μοδός, ένα είναι σίγουρο, ότι έχουν την ίδια «ιδεολογία» , αυτή του «βολέματος» και της «αρπαχτής», για την «πάρτη» τους! Αλίμονο αν οι ιδεολογικές συγγένειες των κομμάτων κρίνονταν από τις ιδεολογικές «κωλοτούμπες» τους!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.