Αρχική Απόψεις Τίποτα δεν θα είναι πλέον όπως πριν.

Τίποτα δεν θα είναι πλέον όπως πριν.

0

Η Εύβοια ζεί δύο εφιαλτικές μέρες, με την πύρινη λαίλαπα να απειλεί ανθρώπινες ζωές και περιουσίες καίγοντας 26.000 στρέμματα προστατευμένου  δάσους ασύλληπτης ομορφιάς, πυρήνα ζωής και δραστηριοτήτων.
Αυτό το μοναδικό τοπίο που αγκάλιαζε τον κάμπο των Μεσσαπίων και σε αποζημίωνε από τα πρώτα μέτρα ενός από τα πλέον επικίνδυνα οδικά δίκτυα της χώρας που σε οδηγεί στη Βόρεια Εύβοια  και  αξίζε να αγνοήσεις για να μπείς μέσα σε αυτής της σπάνιας ομορφιάς φύση.
Αυτή η φύση που σε υποδεχόταν όλες τις εποχές με τα ωραιότερα χρώματά της και τις εκπληκτικές εναλλαγές του τοπίου.
Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων όσων επιχείρησαν σε αυτόν τον πραγματικό πόλεμο με τις φλόγες κατάφεραν αυτό που τις πρώτες  ώρες έμοιαζε ακατόρθωτο και ανυπέρβλητο.
Στο τέλος όμως τίποτα δεν θα είναι όπως πρίν.
Η Εύβοια όλων μας βγαίνει πληγωμένη από αυτή τη Βιβλική καταστροφή που προστίθεται στα υψηλότατα ποσοστά ανεργίας, το ανύπαρκτο οδικό δίκτυο και τόσα άλλα που της στέρησαν  διαχρονικά.
Να περιμένουμε ότι από σήμερα και με αφορμή αυτή τη μεγάλη φυσική καταστροφή  στο νησί, η Πολιτεία θα της δώσει μια νέα εκκίνηση, ένα δικαίωμα στους κατοίκους της να δουν το μέλλον τους με ελπίδα.
#Εύβοια#Natura#Μεσσάπια

KANTE LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ EVIATHEMA.GR ΣΤΟ FACEBOOK -->

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here