Το eviathema.gr η πρώτη ιστοσελίδα ενημέρωσης με νέα και ειδήσεις της Εύβοιας ανάμεσα στα εγκυρότερα ειδησεογραφικά της Ελλάδας και του Κόσμου

eviathema istoselida enimerosis nea eidhiseis

Το eviathema.gr σε μόνο 1,5 χρόνο λειτουργίας έχει φέρει αρκετές καινοτομίες στον τομέα της ενημέρωσης στην Εύβοια και όχι μόνο. Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην πρώτη θέση των ΜΜΕ της Εύβοιας κάτι που οφείλεται στην στήριξη του κόσμου της Εύβοιας και όχι μόνο.

Την Πέμπτη έγινε κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Το facebook αναγνωρίζει την ιστοσελίδα του eviathema.gr ως ένα από τα εγκυρότερα μέσα ενημέρωσης καθώς και την θέση που βρίσκεται παραχωρώντας το σήμα της μπλέ ένδειξης στην σελίδα του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Και είναι σημαντικό διότι πάρα πολύ λίγα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης το έχουν αποκτήσει και φυσικά είναι η πρώτη ιστοσελίδα ενημέρωσης της Εύβοιας που το αποκτά καθώς είναι σύνηθες να το έχουν μόνο μεγάλες εφημερίδες όπως το CNN, το BBC, οι New York Times, πολιτικοί, καλλιτέχνες.

eviathema11

cnn

μητσοτακης

nyt

Τι είναι το μπλέ σήμα επαλήθευσης:

Το σήμα επαλήθευσης ?revision=905758516756740&name=fb verifiedbadge desktop&density=1 εμφανίζεται δίπλα σε μια Σελίδα ή ένα προφίλ στο Facebook. Υποδηλώνει ότι το Facebook έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για την αυθεντική παρουσία του δημόσιου προσώπου ή της παγκόσμιας επωνυμίας που αντιπροσωπεύει η Σελίδα ή το προφίλ. Δεν χρησιμοποιούμε το σήμα επαλήθευσης για τη δήλωση υποστήριξης ή για την αναγνώριση δημόσιων προσώπων ή επωνυμιών.
Το σήμα επαλήθευσης είναι ένα εργαλείο που βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν τις αυθεντικές Σελίδες και τα αυθεντικά προφίλ δημόσιων προσώπων και επωνυμιών. Αν μια Σελίδα ή ένα προφίλ έχει το σήμα επαλήθευσης, τότε έχουμε επιβεβαιώσει ότι αντιπροσωπεύει όντως το δημόσιο πρόσωπο ή την επωνυμία που παρουσιάζει. Αν δεν υπάρχει σήμα, ενδεχομένως να μην πρόκειται για αυθεντική Σελίδα ή αυθεντικό προφίλ. Οι δημοσιεύσεις, οι ιστορίες και το λοιπό περιεχόμενο των επαληθευμένων Σελίδων και προφίλ δεν επαληθεύονται από το Facebook.
Οι επαληθευμένες Σελίδες και τα επαληθευμένα προφίλ δεν μπορούν να αλλάξουν ιδιοκτησία ή να τροποποιήσουν τον σκοπό τους. Οι τροποποιήσεις πληροφοριών, όπως, για παράδειγμα, οι αλλαγές στο όνομα, στην κατηγορία και στο βιογραφικό, ελέγχονται πριν από τη δημοσίευσή τους. Η αλλαγή ιδιοκτησίας και οι σημαντικές αλλαγές μπορεί να αποτελέσουν λόγο αφαίρεσης του σήματος.
Μάθετε περισσότερα για το πώς επαληθεύουμε Σελίδες ή προφίλ.

Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται για να ζητήσει κανείς σήμα επαλήθευσης για τον λογαριασμό του;

Όταν αξιολογούμε Σελίδες και προφίλ , αναφέρει η εταιρία Facebook,  για να καθορίσουμε κατά πόσο είναι δημόσιου ενδιαφέροντος και πληρούν τα κριτήρια επαλήθευσής μας, λαμβάνουμε υπόψη διάφορους παράγοντες.
Εκτός από την τήρηση των Όρων χρήσης του Facebook και των Όρων της κοινότητας, οι Σελίδες και τα προφίλ θα πρέπει:
  • Να είναι αυθεντικά: Να εκπροσωπούν ένα πραγματικό πρόσωπο, μια εγγεγραμμένη επιχείρηση ή μια οντότητα.
  • Να είναι μοναδικά: Να αποτελούν τη μοναδική παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου ή της επιχείρησης. Μπορείτε να επαληθεύσετε μόνο μία Σελίδα ή προφίλ ανά άτομο ή επιχείρηση. Εξαιρέσεις γίνονται στην περίπτωση Σελίδων ή προφίλ που εκπροσωπούν το ίδιο άτομο ή την ίδια επιχείρηση σε διαφορετικές γλώσσες. Δεν επαληθεύουμε Σελίδες και προφίλ γενικού ενδιαφέροντος (για παράδειγμα: Puppy Memes).
  • Να είναι πλήρη: Να διαθέτουν ενότητα “Πληροφορίες”, φωτογραφία Σελίδας ή προφίλ και πρόσφατη δραστηριότητα, η οποία να περιλαμβάνει τουλάχιστον μία δημοσίευση.
  • Να είναι αξιοσημείωτα: Να εκπροσωπούν ένα ευρέως γνωστό πρόσωπο ή μια ευρέως γνωστή επωνυμία/οντότητα που αποτελεί συχνά αντικείμενο αναζήτησης. Εξετάζουμε Σελίδες και προφίλ που παρουσιάζονται σε διάφορες πηγές ειδήσεων, αλλά δεν λαμβάνουμε υπόψη ως πηγές για έλεγχο τυχόν προωθητικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο με πληρωμή.

Το facebook δηλώνει σαφώς:

Μην εμπλακείτε ποτέ σε δοσοληψίες με άτομα ή επιχειρήσεις που θα σας προτείνουν να εξασφαλίσουν το μπλε σήμα επαλήθευσης για το λογαριασμό σας έναντι χρηματικού ποσού. Το μπλε σήμα επαλήθευσης δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση. Οι λογαριασμοί που θα διαπιστωθεί ότι είναι εμπλεγμένοι στην πώληση μπλε σημάτων επαλήθευσης θα χάσουν το σήμα τους. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αφαιρέσουμε το μπλε σήμα επαλήθευσης από οποιονδήποτε λογαριασμό κατά τη διακριτική μας ευχέρεια.