in

Το θερμόμετρο της επιτυχίας είναι ο φθόνος των ανίκανων.


Αγαπητοί αναγνώστες,

με λύπη λαμβάνω μηνύματα από φίλους για τις αντιδράσεις κάποιων, οι οποίοι γράφουν ανυπόστατους ισχυρισμούς κι ο μόνος λόγος που το κάνουν είναι για εντυπωσιασμό  και για να καλύψουν τη δική τους ανεπάρκεια και στασιμότητα.

Πρόσφατα δημοσιεύμαμε ένα ρεπορτάζ, το οποίο έτυχε να προβληθεί  από τα περισσότερα πανελλήνια μέσα κι  αυτό ενδεχομένως ενόχλησε κάποιους. Η αναπαραγωγή δε του συγκεκριμένου θέματος από τόσα κανάλια σημαίνει ότι η είδηση δεν είναι ψεύτικη, όπως κάποιοι ισχυρίστηκαν κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός οτι η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης.

Το θερμόμετρο της επιτυχίας είναι ο φθόνος των ανίκανων. Salvador Dali, 1904-1989, Ισπανός ζωγράφος

Κάποιοι έγραψαν ότι δεν σεβαστήκαμε τα προσωπικά δεδομένα ενώ οι ίδιοι προ ολίγους μήνες ήταν στα δικαστήρια για παρόμοια υπόθεση αποκάλυψης στοιχείων υπόθεσης ανήλικου παιδιού.

Από την άλλη, το ότι ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και τα προσωπικά στοιχεία μιας υπόθεσης μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα γνωστά, είναι γεγονός.

Ενώ επίσης ανέφεραν ότι γνώριζαν το γεγονός της ληστείας και δεν το ανέφεραν για να προστατεύσουν του συμμετέχοντες, κάτι που έκαναν δύο μέρες αργότερα από εμάς, τότε γιατί το έκαναν; Γιατί σε άλλα «Τρανταχτά ρεπορτάζ» δεν έκαναν το ίδιο;

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή μας εμπιστεύονται για τα αμερόληπτα και αντικειμενικά ρεπορτάζ μας το μεγαλύτερο μέρος των καναλιών και των Πανελλήνιων εφημερίδων ενώ κάποιοι με «12 χρόνια στην δημοσιογραφία» και κανένα διαπιστευτήριο δημοσιογραφικής ιδιότητας δεν τους εμπιστεύτηκαν ποτέ.

Μπορεί το eviathema.gr να μην έχει “12 χρόνια στην δημοσιογραφία” αλλά αυτόν τον ένα χρόνο που καλύπτει ειδήσεις και ρεπορτάζ από την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας έχει αποδείξει ότι λειτουργεί με ειλικρίνεια και σεβασμό.

Τέλος, αν νομίζουν ότι κάποιοι τους είναι πιο εύκολο να κάθονται να κάνουν κριτική σε δικά μας ρεπορτάζ και τίτλους των άρθρων θα ταν καλύτερο να φροντίσουν να κάνουν δικά τους ρεπορτάζ και να βάζουν τίτλους στα δικά τους ρεπορτάζ όπως αυτοί θεωρούν σωστό και ας αφήσουν την εύκολη κριτική προς τα άλλα ρεπορτάζ και τίτλους των άλλων ΜΜΕ.

Το Eviathema.gr θα συνεχίσει να παρουσιάζει τα ρεπορτάζ με απόλυτο σεβασμό και ειλικρίνεια, πάντα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ και με απαρέγκλιτη τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group  και δημιουργός των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων ενημέρωσης eviathema.gr, eviagossip.gr, eviasports247.gr και efimerida.online. Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Είναι ιδιοκτήτης αρκετών ιντερνετικών ραδιοφώνων όπως το entexnoradio.gr, thehouseradio.gr.

Είναι ιδιοκτήτης των mentibune.gr και thewoman.online δύο site ενημέρωσης για τον Άνδρα και την Γυναίκα.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Το 2019 o Σωτήρης Μπαρσάκης ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ψαθά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φάνης Σπανός: Ο Τουρισμός μας φέτος θα αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Καταγγελία αναγνώστριας – Καθενοί Εύβοιας: Το ζώο δεν τα κατάφερε…οταν φτάσαμε ήταν ήδη νεκρό…το σώμα ακόμη ζεστό…συγγνώμη ψυχή μου! [ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]