3+1 Βήματα για να Πετύχει η Νέα σας Επιχείρηση

Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων εθνικού μητρώου "Elevate Greece"

Σίγουρα θα παρατηρείτε πως στην εποχή που ζούμε, η έναρξη νέων επιχειρήσεων, μικρών και μεγάλων είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Πολλές νέες ιδέες δημιουργούν νέες επιχειρήσεις, από τις οποίες κάποιες πετυχαίνουν ενώ κάποιες όχι τόσο. Έτσι και εσείς με την δική σας ξεχωριστική ιδέα και το μοναδικό σας όραμα, αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχετε ως στόχο της επιτυχία του νέου σας εγχειρήματος. 

Αν αναρωτιέστε αν ο δρόμος που θα οδηγήσει στην επιτυχία σας θα είναι εύκολος, η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. 

Καμιά φορά μια καλή ιδέα δεν αρκεί να οδηγηθεί μια επιχείρηση στην επιτυχία, αλλά υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί παράγοντες που καθορίζουν το αποτέλεσμα. 

Αν σκέφτεστε ποίοι είναι οι παράγοντες που θα διαφοροποιήσουν την δική σας επιχείρηση και θα την κάνουν να ξεχωρίσει, είστε στο σωστό μέρος.

Παρακάτω θα βρείτε τα 4 πιο σημαντικά βήματα για να πετύχει η νέα σας επιχείρηση.

  • Εμπιστευτείτε έναν ειδικό

Το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα που θα σας δώσει τεράστια ώθηση, στο νέο σας ξεκίνημα είναι να επισκεφτείτε έναν ειδικό όπως έναν career coach στην Αθήνα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι κατάλληλοι επαγγελματίες, που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να θέσετε τους καλύτερους στόχους αλλά και να τους υλοποιήσετε. Θα είναι εκεί για εσάς, σε κάθε βήμα για να σας συμβουλεύουν όπως κανείς άλλος. Να είστε σίγουροι, ο χρόνος που θα διαθέσετε σε έναν επιχειρηματικό σύμβουλο, θα είναι επικερδής για το μέλλον της επιχείρησής σας.

  • Μιλήστε με έναν δικηγόρο

Το δεύτερο και πολύ σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε ειδικά πριν το άνοιγμα της επιχείρησής σας, είναι να έρθετε σε επαφή με κάποιον δικηγόρο που ασχολείται με την σύσταση νέων εταιρειών.Η σύσταση εταιρείας από την Oikonomakis Law, είναι πολύ σημαντική καθώς ένας δικηγόρος θα είναι εκεί για να σας δώσει απαντήσεις σε κάθε νομικό ζήτημα που θα προκύπτει. Επίσης οι δικηγόροι, θα σας πληροφορήσουν για κάθε παγίδα που κρύβεται κατά το άνοιγμα μιας νέας εταιρείας, ώστε να είστε προσεκτικοί σε κάθε βήμα.

  • Επιλέξτε τον σωστό πάροχο ρεύματος

Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό που πρέπει να έχετε κατά νου, αν έχετε σκοπό να ανοίξετε τον δικό σας χώρο που θα στεγάζεται η εταιρεία σας, είναι ο πάροχος του ρεύματος. Μια επιχείρηση καταναλώνει μεγάλα ποσά ηλεκτρικού ρεύματος και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παρόλα αυτά, το φθηνότερο ρεύμα για επιχειρήσεις στο Revma Store, θα σας διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό οικονομικά και θα σας αφαιρέσει ένα σημαντικό βάρος. Ένα οικονομικό πακέτο ρεύματος, θα μπορεί να σας προσφέρει καλή ποιότητα ηλεκτρισμού στις καλύτερες τιμές. 

  • Επιλέξτε τους καλύτερους συνεργάτες

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να βρείτε τους καλύτερους συνεργάτες που θα είναι οι συνοδοιπόροι σε αυτό το νέο ταξίδι. Οι συνεργάτες σας είτε είναι εξωτερικοί είτε εσωτερικοί, θα πρέπει να έχουν κοινούς στόχους και όραμα με εσάς. Ύστερα ως ιδιοκτήτης της επιχείρησής σας θα είναι καλό να δείχνετε ενδιαφέρον για τους συνεργάτες σας και να τους αφήνετε ικανοποιημένους, καθώς έτσι η εκτίμηση θα είναι αμοιβαία.