Αν σας αρέσει ο Snoop Dogg τότε είστε έτοιμοι να αγαπήσετε τον Tory Lanez!!!

Η ευελιξία και η πανταχού παρούσα εμφάνιση του hip-hop του Snoop Dogg μοιάζει πολύ με τον σημερινό Tory Lanez:ευελιξία και παραγωγικότητα.

Σχετική εικόνα

Παρακολουθούμε ένα ανερχόμενο αστέρι που κυκλοφορεί ένα ντεμπούτο με θραύσματα, ίσως μερικά αξιοπρεπή συνέδρια, και με την πάροδο του χρόνου καθίστανται ολοένα και λιγότερο συναφή. Με λίγους καλλιτέχνες, όμως, δεν συμβαίνει αυτό. Δεν ήταν ποτέ έτσι με τον Snoop Dogg, ο οποίος, πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα, έχει γίνει αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος πολιτικός στην ιστορία του hip-hop. Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από το ντεμπούτο του, το Doggystyle, και από τότε έχει υπάρξει πανταχού παρουσία στο hip-hop που πιθανότατα δεν εκτιμάται για τη σκληρή δουλειά του όπως θα έπρεπε. Όπως και ο Tory Lanez, ο οποίος έχει γίνει μια παντοτινή δύναμη με τρόπους που θυμούνται την άνοδο του Doggfather στην εξουσία.

Με την πρώτη ματιά, ο καναδέζος MC Tory Lanez και ο Snoop Dogg δεν φαίνονται τόσο όμοιοι. Για αρχάριους, χαίρονται από τα αντίθετα άκρα της ηπείρου. Ο Tory ήταν δυο ετών όταν ο Snoop έβγαλε το Doggystyle. Το σημερινό soundscape του Toronto είναι πολύ μακριά από τη φλερτ της Καλιφόρνιας που γεννήθηκε ο Snoop. Αλλά ο Tory υπάρχει στην ίδια παράδοση που έχει καταλάβει ο Snoop – το μεγαλείο υπάρχει στην ευελιξία και τη μακροζωία σχεδόν όσο και στην αποδέσμευση ενός κλασσικού άλμπουμ … και ενδεχομένως αχνά από τη γραμμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Tory Lanez θα πρέπει να αναγνωριστεί αμέσως από τους μεγάλους σήμερα, αλλά μάλλον θα μπορούσε να είναι σε αυτή τη συζήτηση.

Respect και Φήμη

Ο Snoop Dogg είναι ένας από τους μεγαλύτερους ράπερς στον πλανήτη Γη,τουλάχιστον όσων ζουν σήμερα.Μια τυχαία δημοσκόπηση στο δρόμο θα είχε τους ανθρώπους να λένε το όνομά του όταν τους ζητήθηκε να σκεφτούν τους πρώτους ράπερ που έρχονται στο κεφάλι τους. Αυτό πιθανότατα δεν έχει να κάνει τόσο με τη μουσική όσο θα έπρεπε. Καθώς προχώρησε περισσότερο από το Doggystyle, η προσωπικότητα του Snoop έγινε τόσο μεγάλη που έγινε όλο και λιγότερο διάσημη για τη μουσική ακόμα κι αν το έκανε ακόμα και ήταν ακόμα σπουδαίο.

Καθώς μπαίναμε στη νέα χιλιετία, ο Snoop είχε πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια άλμπουμ. Παρά τη συνεχιζόμενη ποπ επιτυχία,για να μην αναφέρουμε την κριτική για το Paid Tha Cost To Be Da Boss (2002) και το R & G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece (2004), ο Snoop ήταν αντιμέτωπος σε πόλεμο με τον δικό του “ξιφασκία”. Για μια δεύτερη γενιά οπαδών, ήταν γνωστός και για το γεγονός ότι ήταν ένας stoner καθώς έπαιζε για ραπ, ακόμα και όταν το ‘Drop It Like It’s Hot’ έγινε ένα από τα μεγαλύτερα hit της δεκαετίας. Θα το κρατούσε περνώντας από τα 00s σε συνεργασίες με τους Akon, Pussycat Dolls, Chingy και περίπου χιλιάδες άλλους. Ενώ όλα αυτά συνέβαιναν, ξεκίνησε και το δικό του show στο MTV.

Παγκόσμια κυριαρχία

Δεν θα μπορούσατε ποτέ να ισχυριστείτε ότι ο Snoop κυριαρχούσε στις δισκογραφικές του, αλλά η ροή του ήταν πάντα πολύ πιο μελωδική από οποιονδήποτε από τους συγχρόνους του,υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ του και της επικράτησης των rappers που τραγουδούν στο σημερινό γράφημα. Η είσοδος σε αυτό το βασίλειο δεν είναι εύκολο σήμερα, ειδικά αν είστε από το Τορόντο. Μπορείτε να κοιτάξετε τον Tory και να πείτε, “Δεν είναι ο Drake.” Αλλά κανείς δεν είναι! Είναι μια απόδειξη για τη δύναμη του Tory που έχει αποδείξει ότι έχει παρά το γεγονός αυτό. Ποιος άλλος από το Τορόντο έκανε τόσο θόρυβο μετά από την εμφάνιση του Drake; Κανένας εκτός από τον Τορυ. Και για αυτή την επιτυχία, υποστηρίζει τώρα τον Drake σε μία από τις μεγαλύτερες περιοδίες στον πλανήτη. Αντί να είναι αντίπαλοι, συνεργάστηκαν για παγκόσμια κυριαρχία.

Ενώ είναι αλήθεια ότι οι μεγάλοι συχνά τείνουν να ανταγωνίζονται στους φυσικούς τους διάδοχους, ο Snoop δεν το αγκάλιασε ποτέ αυτό. Όταν ο Wiz Khalifa, ένας από τους δύο μεγαλύτερους stoners του ραπ από τον ίδιο τον Snoop, ανέβηκε σε εξέγερση, ο Snoop συνεργάστηκε μαζί του για να καταγράψει ένα concept album στο οποίο ήταν σπουδαστές. Φαινόταν περίεργο από την αρχή, αλλά το single-assisted album του “Bruno Mars”, “Young, Wild & Free”, θα σκαρφάλωνε στο No.7 στο Hot 100 και θα γινόταν ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα τραγούδια του καλοκαιριού.

Ένας ανερχόμενος Superstar,έτοιμος να κάνει το πραγματικό μπαμ

Λόγω του χάσματος των γενεών τους (μεταξύ άλλων), θα έχουν πολύ διαφορετικές διαδρομές επιτυχίας, αλλά η καριέρα του Tory βρίσκεται σε παρόμοια τροχιά με του Snoop.

Αποτέλεσμα εικόνας για tory lanez freaky

Η ευελιξία του Tory τον καθιστά έναν από τους πιο κατανοητούς ανθρώπους που εργάζονται σήμερα. Όπως και ο Snoop, αυτή η ευελιξία του δίνει μια από τις υπερδυνάμεις του rap και σε ένα είδος που εξαρτάται από τη συνεργασία, αυτό τον κάνει ένα καυτό εμπόρευμα. Ίσως ένα από τα πιο καυτά.