21χρονο Έλληνα «δείχνουν» ως δολοφόνο του Άλκη οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν DNA και αποτυπώματα στο δρεπάνι του φόνου”

ΔΡΕΠΑΝΙ ΑΛΚΗΣ EVIATHEMA

Η «ομερτά» σπάει και οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, «φωτογραφίζουν» έναν 21χρονο Έλληνα πως τον άνθρωπο που κρατούσε το αυτοσχέδιο δρεπάνι και έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Οι οκτώ συλληφθέντες από τη χθεσινή (06.02.2022) αστυνομική επιχείρηση οδηγούνται στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται η εφημερίδα «Μακεδονία», υπάρχουν αποδείξεις για όλους ότι συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση, καθώς και ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος μαχαίρωσε τον Άλκη και τον ρόλο που είχε ο καθένας.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν τον 20χρονο φερόμενο συνεργό του δράστη, ο οποίος διέφυγε από τη χώρα μας προς την Αλβανία στις 3 Φεβρουαρίου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ωστόσο όταν τον αναζήτησαν, διαπίστωσαν ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία.

Σήμερα, Δευτέρα, λογοδοτεί ενώπιον της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης ο πρώτος από τους συλληφθέντες, ο 23χρονος Αλβανός που διώκεται μεταξύ άλλων για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή

Ο 23χρονος που αρχικά τηρούσε άκαμπτη στάση αρνούμενος τα πάντα, παραδέχεται τώρα ότι βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου. Σε δήλωσή του μέσω του δικηγόρου του, Θεόδωρου Σιμόπουλου, ο ίδιος παραδέχεται ότι βρισκόταν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης, αλλά δεν δολοφόνησε ο ίδιος τον 19χρονο, ούτε ήρθε σε φυσική επαφή με τους δύο τραυματίες φίλους του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, ο 23χρονος υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι το βράδυ της δολοφονίας. Η τελική στάση που θα κρατήσει ο κατηγορούμενος αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα Δευτέρα, όταν και θα απολογηθεί στον ανακριτή για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνεται είδηση!