22χρονος κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες στις τουαλέτες

Αστυνομία - Eviathema.gr

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ένας ύποπτος ο οποίος κατηγορείται ότι είχε φτάσει στο σημείο να μπαίνει μέσα στις σχολικές τουαλέτες Λυκείου και να παρενοχλεί σεξουαλικά τις μαθήτριες, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι το ίδιο πρόσωπο περίμενε έξω από σχολεία ανήλικα κορίτσια και όταν σχολούσαν τα παρακολουθούσε και τα παρενοχλούσε.

Πρόκειται για έναν 22 χρόνο ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία μαθήτριας «τρύπωσε» στις τουαλέτες σχολείου στον Καρέα περιμένοντας να μπει κάποια μαθήτρια.

Όταν είδε μπροστά του τη κοπέλα άρχισε να την παρενοχλεί και εκείνη κάλεσε σε βοήθεια. Η υπάλληλος του κυλικείου έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Μόλις ο ύποπτος είδε τη γυναίκα βγήκε από το σχολείο και τράπηκε σε φυγή.
Δεν σταμάτησε όμως τη δράση του εκεί. Κρύφτηκε για λίγο και περίμενε να τελειώσουν τα παιδιά το μάθημα. Μόλις χτύπησε το κουδούνι και οι μαθητές έφευγαν, ακολούθησε μια μαθήτρια στη διαδρομή για το σπίτι της με αποτέλεσμα η κοπέλα να μπει σε μια καφετέρια κατάτρομαγμένη και να ζητήσει βοήθεια.

Όπως όλα δείχνουν όμως ο ύποπτος τριγυρνούσε συνεχώς στην περιοχή του Καρέα καθώς δυο μέρες αργότερα έστησε καρτέρι κοντά σε γυμνάσιο της περιοχής και μάλιστα σε υπόγεια διάβαση.

Οι καταγγελίες έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα τις περιοχής και μετά απο έρευνα της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών εντοπίστηκε το άτομο και συνελήφθη. Οι μαθήτριες τον αναγνώρισαν ενώ όπως έγινε γνωστό είναι σεσημασμένος στο παρελθόν για ληστεία και κλοπή ενώ στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν ναρκωτικά.

Πηγή cnn.gr

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο