24χρονος στρατιωτικός από τη Χαλκίδα συνελήφθη με ναρκωτικά στην Πάτρα

Πάτρα Καρναβάλι σύλληψη

Στην Πάτρα ταξίδεψαν με ναρκωτικά στις βαλίτσες για να παρακολουθήσουν το καρναβάλι δύο στρατιωτικοί, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Σύμφωνα με το  iEidiseis, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στους δύο νεαρούς άνδρες στις 18.30 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Εκεί οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 25χρονο από την Αθήνα και σε έναν 24χρονο από τη Χαλκίδα. Και οι δύο, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είναι στρατιωτικοί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κατάχρηση εξουσίας (κατά περίπτωση), καθώς στην κατοχή τους είχαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3,7 γραμμαρίων, κάνναβη 1,8 γραμμαρίων και δύο χάπια «ecstasy».

Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε και μία αντιασφυξιογόνα μάσκα, την οποία όπως προέκυψε από την έρευνα αφαίρεσε από το στρατόπεδο όπου υπηρετεί στη Χίο και συγκεκριμένα από αποθήκη διαβιβαστών, κατά παράβαση του άρθρου 147 του Στρατιωτικού ποινικού κώδικα (κλοπή και υπεξαίρεση στρατιωτικών πραγμάτων).

Για τη σύλληψή τους ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Χαμός στην Χαλκίδα: Στο αυτόφωρο πήγαν την Ελένη Αϊδίνη επειδή μοίραζαν σουβλάκια χωρίς άδεια – Ανήλικοι κατανάλωναν αλκοόλ χωρίς επιτήρηση

ΕΚΤΑΤΟ – Εύβοια: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στον Βατώντα Νέας Αρτάκης – Τραυματίστηκε υπάλληλος

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που “χτυπούσαν” καταστήματα σε Εύβοια και Αττική – Συνελήφθησαν 11 μέλη

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν για ληστείες και κλοπές δύο 16χρονοι

Εύβοια: 4χρονο τραυματίστηκε σοβαρά στην Χαλκίδα – Τον πάτησε το αυτοκίνητο τον γονιών του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σάλος στην Κάρυστο με τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου – Κάπνιζε σε κλειστό χώρo ενώ απαγορεύεται; [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]