Αγρίνιο: Σκότωσε τη μητέρα του οκτώ ημέρες μετά την αποφυλάκιση του

AGRINIOO

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 54χρονης γυναίκας που μαχαιρώθηκε από τον ίδιο της το γιο, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει και τη γιαγιά του που μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 81χρονη γιαγιά του δράστη κάλεσε στις 6:12 το πρωί της Τρίτης (30.11.2021) την αστυνομία. Περίπου οκτώ λεπτά αργότερα, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο σπίτι στην οδό Κόκκαλη, σε περιοχή του παλαιού νοσοκομείου του Αγρινίου, όπου είναι το σπίτι στο οποίο διέμεναν η 54χρονη μαζί με το γιο της και την ηλικιωμένη μητέρα της.

Μόλις ο 35χρονος μητροκτόνος είδε τους αστυνομικούς κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρουσία εισαγγελέα για να μπουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί μπούκαραν στο διαμέρισμα κι όταν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 35χρονο, στην συνέχεια ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα. Σε όλους τους χώρους του σπιτιού υπήρχε αίμα, ενώ η 54χρονη μητέρα του δράστη εντοπίστηκε νεκρή στο δωμάτιο της. Σε άλλο δωμάτιο βρισκόταν η 81χρονη γιαγιά του, η οποία έντρομη προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ. Αστυνομικές πήγες κάνουν λόγο για ένα -ιδιαίτερης αγριότητας- έγκλημα, ενώ ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σπίτι εκτίμησε ότι ο χρόνος του εγκλήματος ήταν μεταξύ 10 το βράδυ της Δευτέρας και 2 τα ξημερώματα της Τρίτης (30.11.2021). Ακόμα όμως δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον ακριβή τρόπο, δηλαδή σε ποιο σημείο του σώματος της η 54χρονη δέχτηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος μητροκτόνος είχε «πλούσιο» ποινικό παρελθόν, αφού το 2012 είχε συλληφθεί για ληστεία και ένα χρόνο αργότερα για βιασμό, παράνομη κατακράτηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή.

Η μητέρα του το 2015 του είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και είχε συλληφθεί, ενώ εκ νέου αντιμετώπισε ίδια κατηγορία του 2017, όταν και συνελήφθη.

Το 2017 υπήρξε και η καταδικαστική του απόφαση για το βιασμό του 2013, ενώ έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Από το 2017 έως το 2021 ήταν κρατούμενος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Αποφυλακίστηκε στις 22 Νοεμβρίου του 2021 και χθες, οκτώ ημέρες αργότερα μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του, ενώ με το ίδιο μαχαίρι τραυμάτισε και τη γιαγιά του, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News