Ανήλικος «σούπερ οδηγός» 14 ετών έκανε σούζες στο κέντρο της πόλης

Picture of Σωτήρης Μπαρσάκης

Σωτήρης Μπαρσάκης

Ιδιοκτήτης του eviathema.gr / Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.
Περιπολικό

Ο τίτλος «Ανήλικος ‘σούπερ οδηγός’ 14 ετών έκανε σούζες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης» δεν είναι υπερβολικός – είναι η πραγματικότητα. Ένας 14χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας να οδηγεί μοτοσυκλέτα χωρίς δίπλωμα στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Θεσσαλονίκης, επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία για τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Ο νεαρός κινούνταν με επικίνδυνους ελιγμούς, παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες και εισερχόμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ ταυτόχρονα αγνοούσε τα σήματα των αστυνομικών που προσπαθούσαν να τον σταματήσουν.

Η «καταδίωξη» ολοκληρώθηκε στην οδό Τσιμισκή, στο ύψος της Αγίας Σοφίας, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο ανήλικος οδηγός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ εξετάζεται το πώς απέκτησε τη μηχανή και αν είχε βοήθεια από ενήλικες.

Πηγή newstok.gr

Picture of Σωτήρης Μπαρσάκης

Σωτήρης Μπαρσάκης

Ιδιοκτήτης του eviathema.gr / Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.
Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Back to Top