ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Χαλκίδα: Απόπειρα διάρρηξης σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο κέντρο της πόλης από ανήλικους – Τους έπιασε η αστυνομία την ώρα που έσπαγαν τα παράθυρα [ΦΩΤΟ]

Κατάστημα ΟΠΑΠ Χαλκίδα

Απόπειρα διάρρηξης σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο κέντρο της Χαλκίδας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 23-12, με δράστες δύο ανήλικους ρομά..

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι δύο 15χρονοι δράστες, “χτύπησαν” το υποκατάστημα του πρακτορείου που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Κραταιμένους και Έλοππος.

Οι δύο νεαροί προσπαθούσαν για ώρα να διαρρήξουν τα παράθυρα του καταστήματος. Για “κακή τους τύχη” και για καλή τύχη του ιδιοκτήτη ήταν ενισχυμένα διπλά παραθυρόφυλλα ασφαλείας, κάτι που τους καθυστέρησε από το να φτάσουν στον στόχο τους δηλαδή να μπουν μέσα.

Περίοικοι, άκουσαν τους βαρύγδουπους θορύβους και άμεσα κινητοποιήθηκαν και μόλις διαπίστωσαν το τι γίνεται κάλεσαν την Αστυνομία.

Άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο σημείο, όπου έπιασαν επ’ αυτοφώρω τους δράστες και τους συνέλαβαν, ενώ ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος για το περιστατικό και ο οποίος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα ώστε να καταθέσει μήνυση.

Μεταξύ άλλων δήλωσε στο eviathema: “Είμασταν πολύ τυχεροί που δεν κατάφεραν να μπουν μέσα στο κατάστημα αν και η ζημιά που προκάλεσαν είναι αρκετά μεγάλη. Δυστυχώς, επειδή είναι ανήλικοι τους καλύπτει ο νόμος και αύριο θα είναι και πάλι έξω και θα κάνουν κάτι παρόμοιο.”