ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Εύβοια: Επιτήδειοι παριστάνουν συνεργάτες εταιρίας κινητής τηλεφωνίας σε ανυποψίαστα θύματα στην Νέα Αρτάκη

Απάτη τηλεφωνική εύβοια

Αρκετές είναι η καταγγελίες τις τελευταίες ημέρες στην Νέα Αρτάκη για δύο άτομα που παριστάνουν τους συνεργάτες εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και χτυπούν τα κουδούνια σε οικίες της περιοχής με σκοπό να αποπλανήσουν ανυποψίαστα θύματα και να πάρουν ότι βρουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, ένας άνδρας και μια γυναίκα χτυπήσουν το θυροτηλέφωνο αναφέρουν ότι έρχονται από εταιρία κινητής με σκοπό να ελέγξουν το σήμα της γραμμής του τηλεφώνου.

Μάλιστα οι δύο δράστες κυκλοφορούν με όχημα σε όλη την περιοχή, ενώ ήδη συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές, οι οποίες τους αναζητούν.

Υπενθυμίζουμε οτι λίγες ημέρες πριν καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το eviathema.gr, για νέα περίπτωση τηλεφωνικής απάτης σε περιοχή της Εύβοιας, όπου ο δράστης παρίστανε σε υπάλληλο καταστήματος μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας τον λογιστή της επιχείρησης με σκοπό να αποκτήσει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και πιστωτικές κάρτες.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  Facebook για να λαμβάνετε όλες τις ειδήσεις.