ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Εύβοια: Τρόμος στην Αρτακη – Απείλησε με καραμπίνα υπάλληλο βενζινάδικου [ΒΙΝΤΕΟ]

lhsteaii

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε γύρω στις 10 και 30 το βράδυ του Σαββατου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αρτακη.

Μια νεαρή υπάλληλος  βενζινάδικου ήρθε αντιμέτωπη με τον ληστή που της έβαλε μια καραμπίνα στο πρόσωπο ζητώντας της τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στο κατάστημα.

Η υπάλληλος είπε ότι δεν τους γνωρίζει και ότι τους είχε μόνο ο ιδιοκτήτης.. Ο οπλοφόρος προφανώς γιατί φοβήθηκε την αυξημένη κίνηση των οχημάτων και είχε περιορισμένο χρόνο απομακρύνθηκε από το βενζινάδικο άπραγος ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που κατέκλυσε την περιοχή..

Μεγάλη αστυνομική δύναμη εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό κατά του δράστη ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες απομακρύνθηκε πεζός στα χωράφια προς την κατεύθυνση των Ψαχνών.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των υπαλλήλων ο δράστης ήταν κοντός με σκούρα ρούχα και ανοιχτόχρωμα μάτια (γαλαζοπράσινα) ενώ δεν μιλούσε καλά ελληνικά και εικάζεται ότι ήταν από κάποια άλλη βαλκανική χώρα!

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην επιχείρηση και “χτενίζουν” την περιοχή προς αναζήτηση του δράστη ενώ θα αξιοποιηθεί πιθανόν και υλικό από κάμερες καταστημάτων για τον εντοπισμό και την σύλληψη του