ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Θρίλερ στην Βόρεια Εύβοια: Πήγε να τον σφάξει με μπαλτά – Στο Νοσοκομείο ο 35χρονος που δέχθηκε την επίθεση

Περιπολικό αστυνομία

Εικόνες που θυμίζουν θρίλερ διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης 06-12 στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην Ιστιαία.

35χρονος συνελήφθη για ναρκωτικά και στιλέτο στην κατοχή του

Αργά το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί του ΑΤ Ιστιαίας, σε έλεγχο που διενέργησαν σε 35χρονο κάτοικο εντόπισαν να έχει στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών καθώς και ένα στιλέτο. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ιστιαίας.

Εντοπίστηκε αιμόφυρτος λίγες ώρες αργότερα

Λίγο μετά τις 12.00 τα ξημερώματα ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αρχές αφέθηκε ελεύθερος, ο οποίος αφού έκλεψε δίκυκλη μοτοσυκλέτα από την περιοχή πήγε στο χωριό Ασμήνιο, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Ιστιαία.

Ο άνδρας συναντήθηκε με έναν 58χρονο στο σπίτι του. Οι δύο άνδρες μετά από σοβαρό διαπληκτισμό πιάστηκαν στα χέρια, ενώ μάλιστα  ο 58χρονος χτύπησε με έναν μπαλτά τον 35χρονο στο κεφάλι και στο πόδι.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του 58χρονου, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε λίμνη αίματος από τα τραύματα που είχαν προκληθεί. Δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο 58χρονος τον χτύπησε.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 58χρονο ενώ το θύμα οδηγήθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και έπειτα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και νοσηλεύεται.

Άφαντο το όπλο της επίθεσης – Λαβράκι αρχαιοκαπηλίας στο σπίτι του 58χρονου

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 58χρονου, αναζητώντας το αντικείμενο της επίθεσης το οποίο και δεν έχει εντοπιστεί. Κατά την διάρκεια της έρευνας βέβαια οι αστυνομικοί έπιασαν λαβράκι καθώς εντόπισαν ένα αρχαίο κειμήλιο το οποίο προφανώς και είχε παράνομα στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χαλκίδας αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ανθρωποκτονία.