Απόπειρα ληστείας στη Λαμία – «Τα λεφτά γιατί θα σας σκοτώσουμε» [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ψαχνά Ευβοίας Άγρια ληστεία

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10-08 στη Λαμία. Τρεις άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης (10/8) σε κατάστημα στην οδό Παπαποστόπλου στη Λαμία.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, οι τρεις ένοπλοι που φορούσαν καπέλα, γυαλιά και μάσκες covid, και απείλησαν όσους ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα, ότι θα τους σκοτώσουν αν δεν τους δώσουν τα χρήματα του ταμείου.

Ακολούθησε πανικός με τους τρεις δράστες να εισέρχονται στο χώρο του ταμείου και να προσπαθούν να ανοίξουν τα συρτάρια για να πάρουν χρήματα. Εκείνη την ώρα ο συνεργός τους που σύμφωνα με μαρτυρίες μιλούσε καλά ελληνικά και περίμενε σε ένα λευκό όχημα έξω από το κατάστημα, πάτησε επίμονα την κόρνα και οι τρεις επίδοξοι ληστές έτρεξαν γρήγορα, μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν με ταχύτητα προς το κέντρο της πόλης.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

20220810 181053

Η αστυνομία αμέσως μετά την απόπειρα ληστείας σε κατάστημα της πόλης εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών.

Αρχικά στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία στις εξόδους της Λαμίας, ενώ γνωρίζοντας ότι οι ληστές διέφυγαν με ένα λευκό opel corsa οι αστυνομικοί άρχισαν να χτενίζουν και διάφορα απόμερα σημεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως “καβάντζα” οι δράστες.

Έτσι λοιπόν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που χτένιζαν την περιοχή του Αγίου Λουκά εντόπισαν το όχημα των ληστών εγκαταλειμμένο σε ένα αδιέξοδο δρομάκι κάτω από το παλιό εκκλησάκι του Αγίου Λουκά.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο και φέρεται ότι ανήκει σε άτομο που διαμένει στη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας έχουν περιγραφές και βίντεο με τα χαρακτηριστικά των δραστών και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Δείτε βίντεο από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο:

Back to Top