Αστυνομικός έσωσε με ΚΑΡΠΑ βρέφος 35 ημερών [ΒΙΝΤΕΟ]

Βρέφος

Δραματικές ώρες έζησε μια οικογένεια στην Κοκκινιά, όταν το 35 ημερών βρέφος της σταμάτησε να αναπνέει. Η άμεση αντίδραση ενός αστυνομικού κατά τη μεταφορά του μωρού στο Παίδων, του έσωσε τη ζωή!

Όλα έγιναν περίπου στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (29.12.2022) όταν η μητέρα και οι παππούδες του βρέφους κάλεσαν ασθενοφόρο γιατί το μωρό δεν ήταν καλά. Ο παππούς του παιδιού, αστυνομικός της Άμεσης Δράσης και ο ίδιος, περιέγραψε στην Κοινωνία Ώρα MEGA τις δραματικές στιγμές και πως ο αστυνομικός κατάφερε να επαναφέρει το βρέφος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο!

Η μητέρα του βρέφους, όταν εκείνο δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, κάλεσε το ΕΚΑΒ αλλά και την Άμεση Δράση. Ένα περιπολικό έφτασε σε 1,5 λεπτό στο σπίτι και στήθηκε με «γέφυρα ζωής» με το μωρό να φτάνει στο Παίδων από την Κοκκινιά μέσα σε 8 λεπτά.

«Μας πήρε τηλέφωνο η κόρη μου κατά της 11:30 το πρωί να πάμε από το σπίτι γιατί το μωρό ήταν άρρωστο. Πήγαμε με την γυναίκα μου εκεί και το παιδί ανέπνεε βαριά. Κάποια στιγμή παίρνω αγκαλιά το παιδί και βλέπω ότι δεν παίρνει ανάσα και δεν χτυπάει η καρδούλα του. Σε ένα λεπτό ήρθε το περιπολικό μαζί με τις μηχανές ΔΙΑΣ.

Βάλαμε το παιδί μέσα στο περιπολικό. Το παιδί πραγματικά είχε «φύγει». Από την στιγμή που ξεκινήσαμε με το περιπολικό το μωρό είχε μελανιάσει, αμέσως ο συνοδός αστυνομικός άρπαξε το μωρό από την αγκαλιά της κόρης μου κι άρχισε να του κάνει τεχνητή αναπνοή και να του δίνει το φιλί της ζωής, με αποτέλεσμα το βρέφος να ανταποκριθεί μετά από 45 δευτερόλεπτα», είπε ο παππούς του παιδιού στο MEGA.