Αυτός είναι o Αλβανός μασέρ που βίαζε πελάτισσες

ΒΙΑΣΜΟΣ EVIATHEMA

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία ενός 54χρονου που συνελήφθη για δύο βιασμούς γυναικών στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για έναν μασέρ με καταγωγή από την Αλβανία οποίος συνελήφθη στις 27-11-2022, στον Άλιμο και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για  βιασμό κατά συρροή, τετελεσμένο και σε απόπειρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 54χρονος εντός επιχείρησης που διατηρούσε με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών μασάζ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης,  κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ραντεβού προέβη στον βιασμό δύο ημεδαπών γυναικών.

Πρόκειται για τον:

KUCOLLARI (επ.) ILIRIAN (ον.) του PETRIT και της MERIEME, γεννηθέντα την 24-4-1969 στην Αλβανία.

mas alb 1024x566 1

mas alb2

Όπως επισημαίνεται η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδών αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9374613 του Τ.Α. Νέας Σμύρνης και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Χαλκίδα: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην υψηλή γέφυρα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που “χτυπούσαν” καταστήματα σε Εύβοια και Αττική – Συνελήφθησαν 11 μέλη

Εύβοια: Συνελήφθη 51χρονος στην Αγία Μαρίνα Χαλκίδας μετά από αλιευτικό έλεγχο

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν για ληστείες και κλοπές δύο 16χρονοι

Παραιτήθηκε η Σοφία Βότση από τον συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σάλος στην Κάρυστο με τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου – Κάπνιζε σε κλειστό χώρo ενώ απαγορεύεται; [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]