Χαλκίδα Ευβοίας: Άγρια καταδίωξη ύποπτου οχήματος στο Μπούρτζι – Η μισή αστυνομία στους δρόμους

Χαλκίδα Νέα Κυνηγητό υπόπτων

Πολύωρη καταδίωξη σημειώθηκε εχθές το απόγευμα λίγο μετά τις 6.30 στο Μπούρτζι κοντά στην Χαλκίδα Ευβοίας.

Κάτοικοι αντιλήφθηκαν τουλάχιστον 3 άνδρες Ρομά να κινούνται ύποπτα στην περιοχή της Παραλίας του Αγίου Νικολάου στο Μπούρτζι οπότε και κατάγγειλαν στην αστυνομία το γεγονός.

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Στάση εργασίας οι εργαζόμενοι το μεσημέρι της Δευτέρας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ]

Οι ύποπτοι σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr επέβαιναν σε ΙΧ μάρκας Seat Leon χρώματος Κόκκινο και πινακίδες που ήταν καταχωρημένες σε όνομα γυναίκας που διαμένει στην Αθήνα και περιφέρονταν στην περιοχή μάλλον με σκοπό την ληστεία οικιών.

Εικόνες απίστευτου κυνηγητού εκτυλίχθηκαν τις επόμενες τουλάχιστον 3 ώρες από τουλάχιστον 10 οχήματα της ΔΙΑΣ, της Τροχαίας και της Ασφάλειας Χαλκίδας.

Μπλόκα είχαν στηθεί σε όλες τις οδούς της περιοχής ώστε να εντοπίσουν το όχημα ωστόσο τουλάχιστον μέχρι τις 9.30 διέφευγε.

Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ το ύποπτο ΙΧ εντοπίστηκε κοντά στον Κόμβο του Αγίου Στεφάνου παρατημένο με σπασμένο παρμπρίζ και φανάρια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κρούσμα κορονοϊού σε μεγάλη παραγωγική μονάδα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

Οι 3 ύποπτοι σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες διέφυγαν πεζοί για αρκετοί ώρα ενώ μετά από λίγο αυτόπτες μάρτυρες τους εντόπισαν να μπαίνουν σε δεύτερο ΙΧ κόκκινου πάλι χρώματα και να εξαφανίζονται καθιστώντας τις έρευνες των αστυνομικών άκαρπες….

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr