Χαλκίδα Ευβοίας: Σύλληψη 4 αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών – Τα έκρυβαν στην οροφή της αποθήκης που έμεναν

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν (4) αλλοδαποί σε ευρύτερη αγροτική περιοχή της Χαλκίδας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Χαλκίδα Νέα Ναρκωτικά Αλλοδαποί

Από αποθήκη που διέμεναν, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στην οροφή αυτής και κατασχέθηκε χειραποσκευή που περιείχε περισσότερα από (3) κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Χαλκίδα Ευβοίας.

Επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ, ενώ όπως διαπιστώθηκε τρεις εκ των συλληφθέντων στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη Χώρα μας

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν σήμερα (18-01-2021) πρώτες πρωινές ώρες, σε ευρύτερη αγροτική περιοχή της Χαλκίδας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας ανήλικος, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε αποθήκη που διέμεναν, όπου στην οροφή αυτής, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε, μία χειραποσκευή που περιείχε δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (3) κιλών και (163) γραμμαρίων.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, ενώ όπως προέκυψε τρεις εξ αυτών στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη Χώρα μας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Στα λευκά τα βουνά της Κεντρικής Εύβοιας – Εικόνες από ψηλά [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Ζευγάρι χάθηκε στην περιοχή “Άγιος” λόγω της χιονόπτωσης – Μεταφέρθηκαν ασφαλείς στο Σπίτι τους

Ιστιαία Ευβοίας: Νεαρός συνελήφθη από την Γ ΟΠΚΕ – Κυκλοφορούσε τα μεσάνυχτα με ποσότητα κάνναβης Skunk

Εύβοια: Σφοδρή χιονόπτωση σε πολλά σημεία της Εύβοιας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο