Χαλκίδα Ευβοίας: Τον έπιασε επ αυτοφώρω η Άμεση Δράση στον ακάλυπτο πολυκατοικίας πάνω στην διάρρηξη – Τι βρήκαν πάνω του

Συνελήφθη άμεσα αλλοδαπός στη Χαλκίδα, ο οποίος με τη μέθοδο της αναρρίχησης, παραβίασε μπαλκονόπορτες διαμερισμάτων, με σκοπό την κλοπή – Κατασχέθηκαν το σχοινί που χρησιμοποίησε και ένα σφυρί

σύλληψη ψαχνά ευβοίας

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, μετά από ενημέρωση για παραβίαση οικιών, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός αλλοδαπού, χθες (10-12-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας περιοχής της Χαλκίδας.

Ψαχνά Ευβοίας: Τον έπιασαν με ναρκωτικά το απόγευμα της Πέμπτης

Ειδικότερα ο ανωτέρω, με τη χρήση σχοινιού, αναρριχήθηκε στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας και παραβίασε τις μπαλκονόπορτες τριών διαμερισμάτων, με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Οι περιπολούντες αστυνομικοί που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο, συνέλαβαν αυτόν πριν προλάβει να διαφύγει, ενώ κατάσχεσαν το σχοινί που χρησιμοποίησε και ένα σφυρί, ως διαρρηκτικό εργαλείο.

Γίνεται μνεία ότι ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά πριν από τέσσερις ημέρες, για κλοπή τροχοφόρου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας (σχετ. το από 08-12-2020 Δελτίο Τύπου).

Η διενέργεια περιπολιών και ελέγχων από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας, θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο