Χαμός σε ορεινό χωριό – Έτσι έκαναν φτερά τα 10.700 € που άφησε πάνω στο κρεβάτι

ΚΛΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ

Τις οικονομίες μιας ζωής, ενός 89χρονου συνταξιούχου και κατοίκου μικρού οικισμού στα Φάρσαλα, έκλεψαν άγνωστοι στις 12:00 χθες το μεσημέρι (29-04-2022) με το πρόσχημα του υπαλλήλου της ΔΕΔΔΗΕ (πρώην ΔΕΗ).

Ένας λοιπός εκ των δραστών -σύμφωνα με πληροφορία της εφημερίδας «Ελευθερία»- παριστάνοντας τον υπάλληλο έπεισε τον ηλικιωμένο ότι θα προχωρούσε σε εργασίες συντήρησης του δικτύου μέσα στο σπίτι και για λόγους «ασφαλείας» του ζήτησε να τοποθετήσει σε μια μαξιλαροθήκη, πάνω στο κρεβάτι του υπνοδωματίου, όσα χρήματα είχε όπως και όλα τα χρήσιμα έγγραφα.

Προκειμένου να προστατευθούν -όπως ισχυρίζονται οι απατεώνες- σε περίπτωση βραχυκυκλώματος κατά της εκτέλεση εργασιών. Ο 89χρονος δυστυχώς πείσθηκε και πάνω στη μαξιλαροθήκη, εκτός από διάφορα ατομικά έγγραφα άφησε το χρηματικό ποσό των 10.700 ευρώ.

Με αποτέλεσμα ο δράστης να πάρει τη μαξιλαροθήκη και να διαφύγει με τα κλεμμένα χρήματα επιβιβαζόμενος σε ένα πολυτελές τζιπ, που οδηγούσε ο συνεργός του. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το πολυτελές αυτοκίνητο προκάλεσε εντύπωση στους ελάχιστους κατοικούν του ορεινού οικισμού.

Διαβάστε Επίσης

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Δροσιά Χαλκίδας

Χαλκίδα: Έκρυβε στο σπίτι χασισόδεντρο – Στο αυτόφωρο μετά από ντου της Ασφάλειας

Εύβοια – Θρήνος στην Ερέτρια για τον χαμό 45χρονου πρώην Αντιδημάρχου

Πέθανε 59 χρονος εργαζόμενος του δήμου Κύμης- Αλιβερίου λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί

Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο στη Στροφή Τσεκούρα από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις