Διάρρηξη «μαμούθ» σε σπίτι επιχειρηματία-Άρπαξαν ένα εκατομμύριο ευρώ στην Θεσσαλονίκη

Διάρρηξη «μαμούθ» τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη από σπίτι πολύ γνωστού επιχειρηματία της περιοχής .

Άγρια επίθεση του Προέδρου Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή σε ιδιοκτήτρια καταστήματος – Γιώργος Ψαθάς: “Ζητάω εκ μέρους του Συγνώμη. Θα τακτοποιηθεί το ζήτημα” [ΒΙΝΤΕΟ]

Σύμφωνα με το cnn.gr, οι δράστες κατάφεραν να μπουν στην πολυτελέστατη βίλα και να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο ενώ ο επιχειρηματίας έλειπε για διακοπές στη Χαλκιδική .

Όπως φαίνεται, πρόκειται για επαγγελματίες διαρρήκτες  καθώς κατάφεραν να το παραβιάσουν και να αρπάξουν το ένα εκατ ευρώ που βρισκόταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο. Οι Αρχές ερευνούν τις κάμερες της περιοχής και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έφτασαν με αυτοκίνητο, το οποίο στάθμευσαν σε κοντινή απόσταση και αμέσως μετά το χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, όμως, μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της αστυνομίας οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την αμύθητη λεία τους.

Στο σπίτι του επιχειρηματία βρίσκεται κλιμάκιο της Σήμανσης για να εντοπίσει DNA και αποτυπώματα, ενώ παράλληλα οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο οι δράστες μπορεί να είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το γεγονός ότι κανείς δεν θα ήταν στο σπίτι αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στο χρηματοκιβώτιο του ο επιχειρηματίας.