Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας: Συνάντηση Προεδρείου με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΒΟΙΩΤΙΑΣ

Το Προεδρείο της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας συναντήθηκε σήμερα 12/04/2022 με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Βοιωτίας κ. Μπακούμη Ηλία και τον Υποδ/ντη της Δ.Α. Βοιωτίας κ. Κακούρη Γεώργιο.

Οι εκπρόσωποι της Ενώσεως ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή δύναμη για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθούν σε αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δέον να τονισθεί ότι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής έχει διατελέσει μέλος της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας επί σειρά ετών, έχει συμβάλει ποικιλοτρόπως στην ανάπτυξη του συνδικαλιστικού κινήματος ενώ έχει υπηρετήσει ως αξιωματικός σε διάφορες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δ.Α. Βοιωτίας, γεγονός το οποίο τον καθιστά άριστο γνώστη της αστυνομικής πραγματικότητας της Δ.Α. Βοιωτίας και των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες σε αυτή Αστυνομικοί.

Οι εκπρόσωποι της Ενώσεως εν συνεχεία έθεσαν μια σειρά ζητημάτων τα οποία χρήζουν αντιμετώπισης λαμβάνοντας τη δέσμευση της διοίκησης ότι θα βρίσκεται δίπλα στο προσωπικό εμπράκτως και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς επίλυση αυτών.

Το κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και ειλικρινούς διαλόγου το οποίο επικράτησε κατά τη συνάντηση, θέτει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τη Δ.Α. Βοιωτίας και τους Αστυνομικούς που υπηρετούν σε αυτή.

Διαβάστε επίσης

Γίνετε μέλος στην κοινότητα VIBER του eviathema.gr για να μην χάνετε καμία είδηση