Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε

ΑΛΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Στην αστυνομία παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας που υποδείχθηκε από τους άλλους συλληφθέντες ως ο “επικεφαλής” στην επίθεση του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, που οδήγησε και στη δολοφονία του φίλου του Άρη.

Ο ίδιος φαίνεται ότι ήταν φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και το προφίλ του στο Facebook είναι γεμάτο με φωτογραφίες από την Τούμπα και την εξέδρα του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr είχε “βαρύ” όνομα μεταξύ των χούλιγκαν της κερκίδας του ΠΑΟΚ και έχει εμπλακεί και σε άλλες περιπτώσεις οπαδικών επεισοδίων, καθώς ταξίδευε με οργανωμένες εκδρομές και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας, πάντα όμως, εντός του σκληροπυρηνικού πυρήνα των οπαδών.

OP 1

o

fq 1

Κρυβόταν μετά τη δολοφονία του Άλκη

Ο 25χρονος κατά τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία του Άλκη φέρεται να κρυβόταν σε σπίτια, πιθανότατα φίλων του στη Θεσσαλονίκη, ώστε να «προλάβει» να εξαφανίσει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ενοχή του και θα επιβάρυναν ακόμη περισσότερο τη θέση στην οποία βρίσκεται.

Μετά την κατάθεσή του στις δυνάμεις της ΕΛΑΣ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, ενώ το πιθανότερο είναι να ζητήσει επίσης προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Πλέον η ΕΛΑΣ αναζητά τον 20χρονο Αλβανό με το ψευδώνυμο «Geri», ο οποίος διέφυγε την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα του. Μάλιστα σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, εκκρεμεί η έκδοση διεθνούς εντάλματος από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να διαβιβαστεί στις διωκτικές αρχές της Αλβανίας, με στόχο να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνεται είδηση!