Δολοφονία Άλκη: Αυτό είναι το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης – Δέκα εντάλματα, τέσσερις συλλήψεις

ΔΡΕΠΑΝΙ ΑΛΚΗΣ EVIATHEMA

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό εμπλεκομένων στη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Σε τελευταία ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα.

Συνολικά έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα σύλληψης, ενώ στοιχεία και φωτογραφίες για τον 20χρονο αλβανικής καταγωγής, φερόμενο ως συνεργό στη δολοφονία, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Υπενθυμίζεται ότι αύριο απολογείται ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα.

H φωτογραφία ενός εκ των όπλων που χρησιμοποίησαν οι δράστες, οι οποίοι συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο είδε το φως της δημοσιότητας. Ένα κόκκινο δρεπάνι με το οποίο οι αδίστακτοι δολοφόνοι χτύπησαν τον άτυχο 19χρονο, καθώς αίμα του Άλκη βρέθηκε πάνω σε αυτό το όπλο, όπως προέκυψε από τις εξετάσεις που έγιναν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες.

δρεπάνι

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνεται είδηση!