Δολοφονία Τσακανίκα – Τι “έκαψε” τον δεύτερο δολοφόνο και τον αναγνώρισαν – Τις επόμενες ημέρες η ανάκριση των δύο δραστών

Χαλκίδα Νέα Νίκος Τσακανίκας δολοφονία

Δεν έχει γίνει ακόμη η μεταφορά των δύο δραστών για την ανάκριση τους….

Kάτοικος της Μεσαράς στην Κρήτη οδήγησε τις αρχές στα ίχνη ενός καταζητούμενου Σύρου. Ο 27χρονος εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία του σχεδιαστή μόδας στη Χαλκίδα, τον Νοέμβριο.

Ο άνδρας από την Κρήτη σέρφαρε στο διαδίκτυο και εντελώς τυχαία βρέθηκε στην ανάρτηση της ΕΛΑΣ. Η παρατηρητικότητά του τον «οδήγησε» στον Σύρο εργάτη που μόλις είχε προσλάβει για το μάζεμα ελιάς.

Το ιδιαίτερο στοιχείο που κίνησε τις υποψίες του ήταν τα τατουάζ με τους δράκους και τους σκορπιούς στο δεξί χέρι του 27χρονου Σύρου καταζητούμενου για τη δολοφονία του σχεδιαστή μόδας τον περασμένο μήνα στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το Cretalive, κάποια στιγμή σέρφαρε στο κινητό του όταν εντελώς τυχαία έπεσε πάνω στην ανάρτηση της ΕΛΑΣ με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των δύο καταζητούμενων Σύρων.

Οι δύο τους στις 12 Νοεμβρίου 2020 είχαν δολοφονήσει τον επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του, στη Χαλκίδα. Ο άτυχος σχεδιαστής βρέθηκε δεμένος σε μία καρέκλα, ενώ ο θάνατος του ήταν ασφυκτικός.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η παρατηρητικότητα του αγρότη, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο καταζητούμενος της φωτογραφίας έμοιαζε τρομερά με έναν από τους εργάτες του συνεργείου που προσέλαβε για τις ελιές. Τα χαρακτηριστικά τατουάζ στο χέρι του ήταν αδιάψευστα ντοκουμέντα.

Κρήτη: Τον έπιασαν λίγο προτού γίνει άφαντος ξανά
Την ελάχιστη αμφιβολία που μπορεί να είχε, την «διέλυσε» η επιβεβαίωση που ήρθε από άλλη «πηγή», η οποία τον διαβεβαίωσε ότι πράγματι είναι ο άνθρωπος που υποψιαζόταν. Έτσι αποφάσισε να εμπιστευθεί την πληροφορία αυτή στη διοίκηση του ΤΑΕ Μεσσαράς.

Διοικητής και υποδιοικητής του ΤΑΕ Μεσσαράς (όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης) χωρίς χρονοτριβές μετέβησαν στην περιοχή και συνέλαβαν τον 27χρονο Σύρο Issa Bayman.

Κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι και εκείνος, επίσης, είχε δει την ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ., άρα ήξερε ότι τον καταζητούσαν και μάλλον ετοιμαζόταν να εξαφανιστεί. Κι αυτό διότι όταν εντοπίστηκε περπατούσε στο δρόμο με σκοπό να κάνει ωτοστόπ.

Με περασμένες, πλέον, τις χειροπέδες ο 27χρονος θα προσαχθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών Χαλκίδας, την Κυριακή (03.12.2020), όπως βέβαια και ο 46χρονος συγκατηγορούμενός του που συνελήφθη στην Ολλανδία.
Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο