Εφιάλτης για 23χρονη: Συνελήφθη 33χρονος που την κρατούσε «φυλακισμένη» και την εξέδιδε

Βιασμός

Συνελήφθη, χθες στην Αθήνα στο πλαίσιο επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛΑΣ, ο 33χρονος από το Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020, προέβαινε με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση γυναίκας μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού.

Ειδικότερα 33χρονος αλβανός, υποδυόμενος τον ιδιοκτήτη καταστήματος, προσέγγισε μια 23χρονη γυναίκα, επίσης αλβανικής καταγωγής, προσφέροντας της εργασία, εκμεταλλευόμενος την δυσχερή οικονομική της κατάσταση. Στη συνέχεια, την οδήγησε στο διαμέρισμα του με την πρόφαση της φιλοξενίας και την κράτησε «φυλακισμένη», επιτηρώντας πλήρως τις κινήσεις της.

Ο 33χρονος χρησιμοποιώντας σωματική και ψυχολογική βία, προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της, την εξανάγκασε νε εκδίδεται μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού, μεταφέροντας την ο ίδιος στα σημεία των ραντεβού με τους πελάτες και παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες υποθέσεις.

Πηγή real.gr

Διαβάστε Επίσης