ΕΚΤΑΚΤΟ – Συναγερμός στην Χαλκίδα: Απόπειρα ληστείας και ληστεία σε ενεχυροδανειστήρια στο κέντρο της πόλης

Νέο έργο 17

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί παραμονή Πρωτοχρονιάς σε ενεχυροδανειστήριο  στην Χαλκίδα ενώ οι δράστες αμέσως μετά χτύπησαν και σε δεύτερο από όπου έφυγαν με πάνω από 4.500 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema.gr , δύο άνδρες φορώντας κουκούλες και μάσκες, έκαναν απόπειρα ληστείας αφού μπήκαν και απείλησαν την ιδιοκτήτρια με όπλα σε ενεχυροδανειστήριο στην Χαλκίδα.

Οι δύο δράστες διέφυγαν πεζοί ενώ αμέσως μετά “χτύπησαν” και δεύτερο επί της οδού Βενιζέλου, όπου πάλι υπό την απειλή των όπλων απείλησαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό άνω των 4.500 ευρώ.

Η ιδιοκτήτρια του ενός, σοκαρισμένη μιλώντας στο eviathema.gr ανέφερε: “Μπήκαν μέσα και οι δύο ζητώντας πληροφορίες για τις υπηρεσίες ενέχυρου, ενώ αμέσως πλησίασαν έσπρωξαν το γραφείο και δείχνοντας τα όπλα ζήτησαν χρήματα.”

Ενώ συνεχίζει: “Τους είπα ότι δεν υπάρχουν χρήματα εντός του καταστήματος, ενώ βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής και τους είπα να φύγουν. Έγιναν όλα αστραπιαία και δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έγινε κάτι τέτοιο.”

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πιθανότατα οι δράστες συνδέονται με την ληστεία που σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο  κέντρο της Χαλκίδας, λίγο μετά τις 4.30 το πρωί του Σαββάτου 25/01. (Διαβάστε εδώ)

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.</