ΕΛΑΣ: Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί για το βίντεο με το περιπολικό που περνάει φανάρι με κόκκινο

Διενεργείται ΕΔΕ σε βάρος τους

peripoliko

Την διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης εις βάρος δύο αστυνομικών ανακοινώσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς όπως προέκυψε από σχετική έρευνα εμπλέκονται στο περιστατικό με το βίντεο με το περιπολικό, που διακινήθηκε πριν λίγες μέρες στο Διαδίκτυο.

Την ίδια ώρα οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζονται δύο αστυνομικοί στο εσωτερικό ενός περιπολικού να ενεργοποιούν τις σειρήνες και να περνάνε ένα φανάρι με κόκκινο, ενώ στο πίσω κάθισμα ακούγονται γυναικείες φωνές.

Υπενθυμίζουμε ότι Πανικός είχε προκληθεί και με βίντεο που ανέβηκε στο tik tok, και έφερε στην δημοσιότητα το eviahtema.gr, όπου απεικονίζεται νεαρός traper, να προωθεί το τραγούδι του χρησιμοποιώντας ένα ασυνόδευτο περιπολικό της αστυνομίας.

Το τραγούδι, έχει θέμα το χασίς ενώ το βίντεο, στο οποίο ο νεαρός έγραψε την λεζάντα “τίποτα δεν είναι τέλειο αν δεν είναι παράνομο” δείχνει τον νεαρό για μερικά δευτερόλεπτα να ανοίγει την πόρτα και να κάθεται στην θέση του οδηγού.

Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα, ενώ αρκετοί θεατές, αναρωτήθηκαν ποιος του έδωσε την άδεια να χρησιμοποιήσει το περιπολικό και που είναι οι αστυνομικοί που το χρησιμοποιούν.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το eviathema.gr: