Είδηση για: #, #

Ερέτρια: Συνελήφθησαν οι δυο από τους τρεις δράστες της ένοπλης ληστείας στο Play Opap

1 Οκτωβρίου 2022, 10:47 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Ληστεία Ερέτρια

Στην σύλληψη δυο από τους τρεις δράστες της ένοπλης ληστείας σε κατάστημα Play Opap στην Ερέτρια προχώρησαν άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ Χαλκίδας. Πρόκειται για νεαρά άτομα τα οποία διαμένουν στο Μενίδι Αττικής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας είναι αδερφός του τρίτου δράστη ο οποίος ακόμα αναζητείται από τις αρχές.

Όπως δημοσίευσε νωρίτερα αποκλειστικά το EVIATHEMA η Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου σε κατάστημα Play Opap στην Ερέτρια.

Δύο άτομα λίγο μετά τις 20.00, βρέθηκαν έξω από την είσοδο του καταστήματος, η οποία ήταν ασφαλισμένη και αφού έσπασαν την τζαμαρία, μπούκαραν μέσα, έβγαλαν το όπλο και φώναξαν ληστεία.

Η έντρομη υπάλληλος μόλις αντιλήφθηκε το τι συμβαίνει μπήκε σε ένα δωμάτιο του καταστήματος. Οι δύο δράστες αμέσως πήγαν στην ταμειακή μηχανή και αφαίρεσαν ότι ποσό υπήρχε μέσα και αποχώρησαν.

Έξω από το κατάστημα υπήρχε ακόμη ένας συνεργός οδηγός του οχήματος διαφυγής τους. Οι τρεις δράστες αμέσως διέφυγαν από το σημείο. Συγκεκριμένα τα δύο με ένα ΙΧ επιβατικό όχημα μάρκα Seat Leon ενώ το τρίτο άτομο διέφυγε πεζό καθώς δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στο όχημα.

Μάλιστα δύο εθελοντές από την ΕΣΔΔΕ και τις Fetes Club οι οποίοι είδαν από την αρχή το περιστατικό κυνήγησαν για αρκετά μέτρα τους δύο δράστες μέχρι που ο ένας εγκλωβίστηκε σε σημείο όπου ο Δήμος Ερέτριας πραγματοποιεί έργα αυτή την περίοδο, παρόλαυτα κατάφερε να ξεφύγει ενώ ο δεύτερος επιβιβάστηκε στο όχημα διαφυγής.

Ληστεία Ερέτρια Play Opap

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το όπλο που χρησιμοποίησαν εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα κοντά στο σημείο της καταδίωξης του ενός από τους δράστες ενώ πρόκειται πιθανότατα για άτομα ηλικίας 16-18 ετών.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.