Εύβοια: Ανήλικοι οι δράστες τεσσάρων κλοπών στην Χαλκίδα – Ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Ασφάλειας

Κλοπή Παράθυρο Χαλκίδα

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάστηκαν συνολικά τρεις κλοπές σε καταστήματα και μια κλοπή τροχοφόρου, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ήδη κρατούμενος σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, οι ανωτέρω:

• Παραβίασαν τις θύρες δύο αρτοποιείων και ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και διάφορα καπνικά προϊόντα, ενώ
• αφαίρεσαν επίσης μια σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη βραδινές ώρες της 19-02-2023 και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται και οι γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

“Βροχή” οι συλλήψεις για ναρκωτικά σε Εύβοια και Βοιωτία

Τρόμος στην Χαλκίδα: Απόπειρα κλοπής σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας – “Βοήθεια με κλέβουν” φώναξε η γυναίκα και γλύτωσε

Τραγωδία στην Εύβοια: 55χρονος άνδρας βρήκε ακαριαίο θάνατο πέφτοντας από μεγάλο ύψος

Πιτμπουλ επιτέθηκε και δάγκωσε γυναίκα στη Χαλκίδα [ΦΩΤΟ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Εύβοια: Τρόμος για μητέρα στην Χαλκίδα – Της επιτέθηκε ο γιος της μέσα στο σπίτι τους