Εύβοια: Τον έπιασαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αρτάκης με ναρκωτικά

ΑΡΤΑΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύλληψη “μέρα μεσημέρι” για την Β ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας την Κυριακή εντοπίζοντας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην Νέα Αρτάκη.

Μια ακόμα επιτυχία της έμπειρης ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19-06.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του eviathema.gr, από το πρωί της Κυριακής οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην Νέα Αρτάκη, όταν στις 13.30, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, εντόπισαν μετά από κατάλληλη  αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων έναν άνδρας Ελληνικής καταγωγής να κινείται ύποπτα πεζός.

Ο 42χρονος, αντιλαμβανόμενος  την παρουσία των Αστυνομικών, και πριν τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο και την σύλληψή του, πέταξε σε χωράφι κοντά στο σημείο μία νάιλον σακούλα , την οποία, φυσικά η Β ΟΠΚΕ εντόπισε άμεσα και διαπιστώθηκε ότι περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 257 γραμμαρίων.

Ο άνδρας συνελήφθη, η ποσότητα των ναρκωτικών κατασχέθηκε ενώ οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.