Εύβοια: Τρόμος για επιχειρηματία στην Χαλκίδα – Τον κρατούσαν όμηρο επί 10 ώρες και τον βασάνιζαν

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας 64χρονος επιχειρηματίας στην Χαλκίδα, καθώς σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, επί 10 ώρες άτομα τον κρατούσαν όμηρο για πάνω από 10 ώρες ενώ μάλιστα τον βασάνιζαν χτυπώντας των καθώς επίσης τον μαχαίρωσαν.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, έλαβε χώρα στις 14 Νοεμβρίου. Ενώ το θύμα με καταγωγή από το Καζακστάν και γερμανική υπηκοότητα, βρισκόταν στο σπίτι του στη Χαλκίδα ένας γείτονάς του, ο οποίος έχει επίσης καταγωγή από το Καζακστάν τον προέτρεψε να πάει στο σπίτι του που βρίσκεται κοντά από το δικό του.

Καθώς τον γνώριζε πήγε στο σπίτι όπου ο γείτονας τον οδήγησε στο υπόγειο του σπιτιού, όπου βρίσκονταν πέντε άγνωστοι άντρες. Δύο εξ αυτών άρχισαν να τον χτυπούν με σκεπαρνι καθώς και μια ξύλινη βάση καρέκλας, στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματος, ζητώντας του να τους δώσει ένα υπέρογκο ποσό το οποίο πίστευαν ότι είχε στην κατοχή του κρυμμένο.

Οι υπόλοιποι τρεις δράστες είχαν αποχωρήσει από το σημείο και άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι του θύματος για τα χρήματα. Μετά από ώρες οι δράστες σύμφωνα με την καταγγελία τον μετέφεραν στο σπίτι του όπου συνέχισαν να τον χτυπούν και να απαιτούν και πάλι τα χρήματα ενώ δεν έλειψε ένας εκ των δραστών να τον μαχαιρώσει.

Οι βασανισμοί κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν και να αφήσουν το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 64χρονος μόλις επανήλθε ζήτησε βοήθεια από γνωστό του ώστε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Για αρκετές ημέρες το θύμα δεν έκανε γνωστό το περιστατικό όταν την Πέμπτη 23/11 βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας όπου κατήγγειλε το γεγονός και περιέγραψε αναλυτικά το τι έζησε.