Εύβοια: Βροχή τα Πρόστιμα της Τουριστικής Χαλκίδας σε καταστήματα – Τι εντόπισαν στους ελέγχους

ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΑΣΤΥΝΟΜΙΑΧΑΛΚΙΔΑΣ

Εντατικούς ελέγχους πραγματοποίησε για ακόμα μια φορά κλιμάκιο της Τουριστικής Αστυνομίας Χαλκίδας σε καταστήματα της Χαλκίδας αλλά και περιοχών όπως τα Ψαχνά, σημειώνοντας σωρεία προστίμων για διάφορες παραβάσεις.

Από την Πέμπτης 31/03 έως το Σάββατο 02/04 σημειώθηκαν:

Πρόστιμο ύψους 500€ σε κατ/μα στην Χαλκίδα για τασάκια με αποτσίγαρα, Πρόστιμο ύψους 500€ σε κατ/μα στα Ψαχνά επίσης για τασάκια με αποτσίγαρα, Πρόστιμο ύψους 300€ για μη χρήσης μάσκας από πελάτη κατ/τος στην αναμονή.

Επίσης σημειώθηκαν δεκαπέντε παραβάσεις για στέρηση βιβλιαρίων υγείας, Τέσσερεις παράβασεις για μουσική πέραν του ωραρίου, Τέσσερεις παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικής, Έξι παραβάσεις για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου χωρίς άδεια, Επτά παραβάσεις για κάδους ανοιχτούς, Πέντε παραβάσεις για εκτεθειμένα σκεύη, Δύο παράβασεις για στέρηση αδείας λειτουργίας κατ/τος.

Ακόμη σημειώθηκαν συνολικά τέσσερεις παραβάσεις για πώληση μη επιτρεπομένων ειδών από κυλικεία σχολείων, Τρείς παραβάσεις για οξειδωμένες σχάρες σε ψυγεία τροφίμων, Δύο παραβάσεις για στέρηση σχεδιαγράμματος και Δύο παραβάσεις για στέρηση πινακίδας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!