Φωκίδα: Έκλεψαν πετρέλαιο από μηχανήματα της Περιφέρειας – Άγρια καταδίωξη των δραστών μετά τον εντοπισμό από την ΔΙΑΣ

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Συνελήφθησαν, αργά το βράδυ του Σαββάτου 07-05-22 στην Άμφισσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

Αναζητούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρεις (3) ακόμα συνεργοί τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.

Ειδικότερα, οι εν λόγω εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε σήμα αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να αποφύγουν τον επικείμενο έλεγχο, πλην όμως το όχημα τους ακινητοποιήθηκε, μετά από καταδίωξη των αστυνομικών με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο εκ των δραστών, καθώς οι συνεργοί τους καταφέρουν να διαφύγουν.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, (19) πλαστικά δοχεία που περιείχαν συνολικά (238) λίτρα πετρελαίου κίνησης, ποσότητες τις οποίες όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από δύο (2) μηχανήματα έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Επιπλέον από το εσωτερικό του οχήματος κατασχέθηκαν διάφορα σύνεργα (πένσες, κατσαβίδι, φανός μπρελόκ κ.α.), πρόσφορα για τη διευκόλυνση της παράνομης πράξης τους.

Τα κατασχεθέντα δοχεία με τις ποσότητες πετρελαίου κίνησης, αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών.

Διαβάστε Επίσης

Δροσιά Χαλκίδας: Τροχαίο με τραυματισμό μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων

Θανατηφόρο τροχαίο στην Σκύρο μετά από σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ

Τραγωδία στην Επαρχιακή οδό Θηβών – Χαλκίδας: Άνδρας απεγκλωβίστηκε νεκρός από το φορτηγό του

Τροχαίο ατύχημα στην Χαλκίδα – Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Ληλαντίων [ΦΩΤΟ]

Ψαχνά: Με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό ενημερωτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Γυμνάσιο από την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις