Φυλακές Μαλανδρίνου: Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικά

Στην κατοχή του βρέθηκαν (345) γρ. χασίς και (108) γρ. ηρωίνη – Σε άλλη περίπτωση, εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες σε κοινόχρηστο χώρο στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού

Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου

Συνελήφθη εχθές Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2020 το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας, σωφρονιστικός υπάλληλος του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικές ουσίες στο προαναφερόμενο Κατάστημα Κράτησης.

Χαλκίδα Ευβοίας: Απάντηση του νεαρού Χαλκιδαίου που έκανε σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη κοπέλα μέσω βίντεο – “Δεν είμαι παιδόφιλος…Η έννοια αυτή αφορά εκείνους που έχουν ερωτική σχέση με παιδιά έως 12 ετών”

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο συλληφθείς στην κεντρική είσοδο του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (345) γρ. χασίς και (108) γρ. ηρωίνης, (2) κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το όχημα του συλληφθέντα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος του.

Σε άλλη περίπτωση, από διενέργεια έρευνας εντοπίστηκαν σήμερα το απόγευμα, σε κοινόχρηστο χώρο στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επτά συσκευασίες που περιείχαν (21,9) γρ. χασίς, (18,8) γρ. ηρωίνη και (18,3) γρ. κοκαΐνη.
Άμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια αστυνομική και εισαγγελική Αρχή, ενώ διενεργείται παράλληλα πειθαρχικός έλεγχος.

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο