Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Στα δικαστήρια o καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης [ΦΩΤΟ]

anaktrith

Στα δικαστήρια Πειραιά οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής 04-12 ο 24χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης την οποία πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Καμίνια.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά συνοδευόμενος από αστυνομικούς, φορώντας κουκούλα και μάσκα καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του.

Ο 24χρονος  εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Τρούμπας ενώ η 19χρονη να δουλεύει σε κλαμπ στην Καλλιθέα. Λίγο πριν τις 10 του Σαββάτου ο 24χρονος βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε τη 19χρονη καθώς και ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν την πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι, αφού πρώτα έκανε βόλτες στην περιοχή για να περάσει η επίδραση της κοκαΐνης όπως δήλωσε.

Αστυνομικοί λίγο μετά τις 11 το πρωί βρέθηκαν στην οικία που διαδραματίστηκε το άγριο έγκλημα και όπως το διαπιστώθηκε μετά από ενδελεχή έλεγχο είχε κρυψει το όπλο στην κατάψυξη.

Μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα ότι η 19χρονη είδε ένα μύνημα στο κινητό του και ότι εκείνη προκάλεσε τον καυγά ενώ δηλώνει μετανιωμένος. Πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη πέμπτη.

an