Ίλιον: Προφυλακιστέοι τρεις ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

newsbeast54
Πηγή φωτο newsbeast

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις από από τους τέσσερις ανήλικους που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον και βρέθηκαν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο τέταρτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη που εκ του νόμου μπορεί ένας κατηγορούμενος να κριθεί προφυλακιστέος.  Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι, κατά την απολογία τους ομολόγησαν κάποιες από τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνήθηκαν όμως ότι βίασαν τον 15χρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ισχυρίστηκαν πως όλα έγιναν στο πλαίσιο ενός ερωτικού πειραματισμού με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση βίας, όμως δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τους έκριναν προφυλακιστέους.

Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν νέα προθεσμία για την Τρίτη, συναινώντας στην κράτηση τους για μια επιπλέον ημέρα πέραν του πενθημέρου που προβλέπεται όταν υπάρχει ένταλμα σύλληψης.

Το χρονικό

Η υπόθεση προκαλεί σοκ λόγω της αγριότητας που φέρονται να έχουν επιδείξει οι ανήλικοι. Σύμφωνα με την δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Η υπόθεση έφθασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοί του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία. Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε.

Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε την φρίκη ήταν 8μελής.

Έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο ανήλικοι, ένας εκ των οποίων παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πηγή enikos.gr