Ιστιαία: Έκλεψε ότι ηλεκτρονική συσκευή βρήκε σε ΙΧ και πήγε να τις πουλήσει – Στην φάκα της Γ ΟΠΚΕ 45χρονος κλέφτης και ο 55χρονος κλεπταποδόχος

Γ ΟΠΚΕ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - Eviathema.gr

Ένας 45χρονος ημεδαπός συνελήφθη άμεσα από την Γ ΟΠΚΕ στην Ιστιαία Ευβοίας, για κλοπή από όχημα και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ενώ Συνελήφθη ένας ακόμη 55χρονος ημεδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ένας ημεδαπός, συνελήφθη εχθές Πέμπτη (01-07-2021) το μεσημέρι στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για κλοπή από όχημα και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ενώ συνελήφθη ακόμη ένας 55χρονος ημεδαπός ο οποίος αγόρασε τα κλοπιμαία του πρώτου.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος συλληφθείς αφού παραβίασε αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές από ανασφάλιστο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τις οποίες, όπως προέκυψε από την έρευνα, πούλησε  στον δεύτερο συλληφθέντα, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Επιπρόσθετα στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Βόρεια Εύβοια – Γιώργος Τσαπουρνιώτης για κλείσιμο υποκαταστημάτων τραπεζών: “Ξεκινάμε σκληρές κινητοποιήσεις για να αποτρέψουμε αυτήν την άναρχη απόφαση”

Ηρακλής Ψαχνών: Τέλος εποχής για την ομάδα και επίσημα – Απών ο Ψαθάς από την συνεδρίαση – Γκόγκου: ” Να βάλει ο κ. Ψαθάς τους εργολάβους που συναντιέται στο γραφείο του να βοηθήσουν την ομάδα”

Θλίψη στη Χαλκίδα: Έφυγε από την ζωή ο 60χρονος Δημήτρης Βλάχος

Βόρεια Εύβοια: Στα χέρια της Γ ΟΠΚΕ 35χρονος διακινητής ναρκωτικών

Χαλκίδα: Ανατροπή οχήματος λίγο πριν την Λάμψακο – Σώοι οι επιβάτες [ΦΩΤΟ]

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Σφοδρή η σύγκρουση ΙΧ με μηχανή – 25 λεπτά έκανε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάσει στο σημείο[ΦΩΤΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι